Salutare, puteti sa-mi ziceti si mie daca acest site e de incredere? http://www.super-jante.ro/
am un lant de aur si din greseala am ars putin din el.Cum fac sa-i redau culoarea inapoi sau stralucirea? Ca e cam negru.
Salut, as vrea sa cumpar ceva pe google play si vreau sa adaug un card de credit.Cardul este mastercard, pe el am toata alocatia si este pe numele lui tata.Am niste intrebari: 1.Acolo zice sa pun strada,...? (mai mult)
Cine știe ce șofer este la autobuzul de la Alba Iulia către Blaj? (Numele )
cine poate sa imi spuna cum sa creez un blog?:D
De 2 luni de zile tot schimb pe parole la contul de Yahoo.mail, mi- am pus autentificare pe telefon + cod de siguranta pe numarul de telefon, am schimbat windows- ul de 2 ori sa fiu sigur ...? (mai mult)
cine îmi explica și mie pariurile online? dacă îmi fac cont și pe card am mai multi bani ei sunt în pericol? sau cum se procedează? nu știu prea multe de asta...
Recent am descarcat TW 12 si de atunci am probleme la pc. Se intampla ca sa nu pot sa dau copy paste la un text ducandu- ma cu sageata de sus pana jos sau sa trebuiasca sa apas de mai multe ori pe un ...? (mai mult)
Cum schimb ip la comp, tableta si wifi? A si cum pot sterge de pe google ce apare de mine? :)
Poate sa imi zica si mie ceva despre "balena albastra" mama vrea sa imi sterg contul de Facebook si mi.a cumparat telefon-caramida. nu doar explicatie. ziceti.mi si cum sa fac sa evit acest joc cretin
Bună dimineața! Am si eu intrebare. Pozele pe care le facem back up la contul google drive sunt publice sau private? Imi spuneti si mie cum se modifică aceste setări?
Http://imgur.com/q7yxKZs - Am atasat o poza. Am vrut sa imi fac cont pe un site de jocuri de noroc, pariuri sportive insa la crearea contului mi se cerea CNP- ul.Mi s- a parut absurd si am ales sa intr-...? (mai mult)
TPU. Pe ragete.com cum pun taguri, unii pun taguri dar eu nu pot sa pun. Cum pot sa fac si eu sa pun taguri, dar si mai multe categorii?
Ce naiba ii cu prostia asta cu balena albastra si cu fata aia din Timisoara care s-a dovedit ca mai si minte...Cum sa fi dus de nas un adolescent in toata firea?
Ce jocuri cu cont de fete stiti in afara de tranformice?
Ce antivirus imi recomandati care e bun si usor de folosit pentru windows 7?
Salut, vreau sa stiu daca siteul asta e serios si daca produsele sunt originale, mersi! https://www.shoes-collection.ro/index.php?route=common/home
La ce foloseste microsft groove.Il am in startup si vreau sa - scot (disable).
S- a jucat careva Blue Whale?:)) In ce costa acest joc? Si de ce ai face ce scrie acolo? Am citit un articol in care scria ca daca nu faci ce scrie acolo, familia ta va avea de suferit… Asa...? (mai mult)
Am o nelămurire legată de un bonus pe care ăș putea să îl primesc pe netBet. Vă arat mailul pe care mi l- au trimis. Credeți că trebuie să rulez banii de 40 de ori sau să dau 40 de spinuri la...? (mai mult)
Buna cum pot sa pun opțiunea ca persoanele și prietenii sa nu îmi vadă prietenii mei de pe Facebook?
Am o problema. Am Windows 10 de cateva luni si vreau sa- mi recuperez inregistrarile de pe Windows 8. Ca am niste inregistrari foarte importante cu poezii grele, stranuturi de ale mamei mele...? (mai mult)
Dc nu imi pot face un cont de Facebook?, imi da eroare dau 20 de funde!
De ce nu ma lasa sa intru pe bet 365? Ce trebuie sa fac sa mearga?
Cum pot sa sterg o poza cu mine de pe profilul cuiva de Facebook? Ma poate ajuta cineva?
Daca activez un Facebook cu numarul de telefon imi da costuri? Multumesc
Cum șterg un cont Facebook pe care mi l-au spart am adresa de mail dar nu și parola?
De vreo 2 luni am ip- ul banat de la PSN.Mi- a fost debanat de cateva ori, dar a fost banat de mai multe ori.Odata cica a fost o eroare proxy alta data de la nu stiu ce porturi.Dupa o gramada...? (mai mult)
As vrea sa cumpar o pereche de adidasi de fotbal de pe OLX, dar nu pot sa am incredere in site- uri gen okazii, olx etc. https://www.olx.ro/oferta/adidasi- de- sala- si- de- sintetic- adidas- ID88qer.html#f4d0c85a51,...? (mai mult)
Vreau sa vad mesajele de pe Facebook ce le-am arhivat. Dar de pe telefon. Nu am PC de unde sa intru că sa le caut și așa nu știu unde să dau sa vad toate mesajele arhivate.
Salut, Am o aplicatie cu raspunsuri instalata in pc. Datorita faptului ca are foarte multe intrebari si mai multe variante de raspuns ma gandesc daca exista oare vreo metoda de a intra in fisierele ...? (mai mult)
Heyy, imvu nu are virusi, am antivirus cu licenta si mi- a aratat ca are virusi toata saptamana cat m- am jucat, dupa care dupa 2 saptamani nu mi- a mai spus nimic.A spus ca e in siguranta ..deci fara...? (mai mult)
Daca cineva mi- a dat block pe Instagram si apoi i- am dat si eu cum o pot debloca atata timp cat nu apare la "utilizatori blocati" si nici nu am cautat persoana respectiva recent, ca sa dau de profilul...? (mai mult)
Cum pot sa blochez anumite reclame? Am adblock.dar degeaba
Care e treaba cu jocul "Blue Whale" Vreau cat mai multe informatii. Funda
Stie cineva site-uri de Sondaje online serioase? Va rog sa vorbiti doar din experienta propie
Salut, am si eu 2 intrebari legate de Facebook : 1. Cum pot face ca sa primesc like de la persoanele pe care nu le am lista de prieteni, am profilul pe public iar cei pe care nu- i am in lista nu pot...? (mai mult)
Stie cineva ce sistem de operare a folosit Tinkcode?
Salut, are cineva cont pe Yandex.Money? Am nevoie de niste clarificari...
Windows XP: exista Service Pack Professional separat de cel pentru Home Edition?
Aș vrea să știu un antivirus foarte bun pentru Android.
cum se numeste programul ala cu vumetru digital in care il deschideai si iti zicea sa dai pe start si aparea liniutele de culori vumetru si jos waves- urile ala. Imi dati linkul pls? Am urgenta...? (mai mult)
Ce parere aveti despre market glory?
am un calculator mai vechi pe care am prog conta si altele cu WIN XP SP2 prof. Din vari motive a trebuit sa formatez C: Dupa ce am instalat Win. si m- am conectat la net am constatat ca Internet...? (mai mult)
Pot sa ma pun pe Youtube cantand cu chitara o melodie a unei trupe romanesti inca activa? Pot avea probleme in privinta drepturilor de autor sau ceva?
as vrea sa dau o intrebare in legatura sunetului de la pc. De exemplu ascult o muzica si dupa ce ies si intru din nou sunetul nu functioneaza si trebuie sa restartez pagina de multe ori(foarte multe)....? (mai mult)
Voi credeti ca e din Ametica? https://youtu.be/WdErfdL9rto :)))) Siguranta pe internet, pentru ca de ce nu?
TPU, am nevoie de ajutor. Cand ma uit la HowToBasic de exemplu la videoul "How To Accurately Pee" chestia cu prostiile si mizeria foarte mare din video- uri sunt adevarate? Ca la fiecare video la inceput...? (mai mult)
Cum pot aduce mai multe aprecieri unei pagini de Facebook pe care am făcut-o?
Am făcut o pagină de Facebook pentru un artist. Am un număr mare de like-uri. Dar lumea nu prea interacționează cu postările. Pot să fac ceva în plus?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Kufu95 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!