Cei mai activi useri din categoria Siguranţa pe Internet pe 18 Ianuarie 2025 sunt:
Am făcut o pagină de Facebook pentru un artist. Am un număr mare de like-uri. Dar lumea nu prea interacționează cu postările. Pot să fac ceva în plus?
Nu găsesc o poză de copertă suficient de mare pentru canalul meu de You Tube. Ce pot să fac?
stie cineva dc nu imi apar paginile pe un site al meu, adica ma refer le- am facut si cand vreau sa le pun sa le vada toata lumea nu ma lasa, avand in vedere faptul ca am...? (mai mult)
Cum pot bloca mesajele de pe Facebook trimise de persoane necunoscute?
Salutari! Stiti cumva daca acest site este sigur? Vreau sa imi comand bocanci de pe acest site. http://www.kaki.ro/cum-cumpar.php
Ce e un APK? La ce folosește?
Exista hackeri capabili sa iasa sau sa traiasca out of Matrix?
Vreau sa inchid definitiv contul de odnoklasniki a unei persoane
Vreau sa va cer parerea. Am citit acest articol: http://someseanul.ro/105- milioane- de- romani- petrec- peste- 250- de- minute- zilnic- pe- internet/ si vreau sa va intreb daca site- ...? (mai mult)
Mi- am uitat parola de pe yahoo mail. Aveam trecut ca mijloc de recuperare un numar de telefon la care nu mai am acces. Exista alta cale sa o pot recupera? Am aceasta adresa de mail de apoximativ...? (mai mult)
Am luat teapa am cumparat de pe olx un iphone 7 si cand mi-a venit acasa era replica mai pot face ceva ca sa imi recuperez bani ajutati-ma va fog am dat 2600 lei pe el
Se poate ca sa ti se afle locatia exacta daca cineva iti cunoaste adresa de email, facebookul, ai intrat pe diverse siteuri, ori telefonul mobil? Daca ai whatsapp, adaugi un nou contact, iar acela...? (mai mult)
Produsele de pe site-ul bravo sport sunt 100% originale?
Vreau cateva idei de nume pe Facebook, pe mine ma cheama Cornea Georgiana.
De ce tot imi apare pe google chrome about.Brontok.A? Si cum pot sa scap de ea? E EXTREM de enervanta...
E adevarata faza ca ar trebui sa ascund IP-ul cand descarc de pe ThePirateBay?
Acele postari cu screenshot-uri in care primesti mesaj ca in cateva zile lucratoare vei primi un Iphone daca strangi like-uri si comm-uri sunt adevarate?
Cum pot gasi ceva online pe net? Vreau sa ma duc la scoala unde sunt eu, dar de pe net. Cum fac asa?
De fiecare data cand deschid calculatorul mi se deschide o pagina de internet cu time-to-read.ru cum scap de ea?
Am încercat sa ma conectez pe contul meu de Facebook dar nu a mers. Mi- a apărut un mesaj cum ca ar fi blocat. Am schimbat parola cu un cod primit pe telefon dar nu a mers. Acum îmi cere sa...? (mai mult)
TPU. La cate raspunsuri date la intrebari am moderator pe brainly.ro? Am 1155 puncte, 75 de raspunsuri date la intrebari.
Vreau sa iau un laptop Dell xps 1730 și Omu mea cerut 50 de lei in avans dacă mă păcălește (sper sa nu )pierd 10 de la maică-mea și 40 de la mine să mă risc sa dau banii
Am aflat de cateva zile de un soft de autotranzactionare Option Robot de pe Youtube si as vrea sa fac si eu depozit de 250 euro dar nu stiu daca e teapa sau nu. Daca a incercat cineva imi spuneti...? (mai mult)
Care a fost cea mai neplacuta intamplare din mediul online? Fie ca a fost pe Facebook sau orice alt site de socializare.
Stie cineva cum imi pot recupera contul de gmail. Cineva mi l-a luat si a schimbat datele. Doar daca se poate.
Salut am facut abonament la Orange cu internet modem si tv si as vrea sa plec in alta tara la munca, pot lua internetul cu mine?
De ce nu se pune regula asta la Facebook:Sa iti poti face cont numai cu buletinul.In felul asta s-ar evita sa se mai creeze atatea conturi false.
Bună vă rog să mă ajutați, vreau să-mi șterg contul de Facebook, dacă se poate definitiv.
Am trimis la Facebook, poza cu buletinul pentru modificarea legala a numelui! Dar mi- a pus gresit numele, numele de familie e gresit, si are prea mult spatiu intre celelalte. Am trimis ieri feedback...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest site http://cheap-cigarettess.com/? Oare e fake din cauza preturilor sau e ok?
Bună ziua TPU am o întrebare Dacă șterg folderul cu fișiere Temp C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp din Windows 10 sau oricare versiune Se întâmplă ceva cu sistemul? Se folosesc programele sistemului...? (mai mult)
De ce imi apare pe chat pe Facebook persoane care nu ii am la prieteni dar totusi cateodata imi apare in chat, nu sunt romani :| ceva gen Mohamed a Sakr
TPU, mi-am facut un nou cont de Facebook. Pe telefon ramane contul vechi de Facebook si messenger?
Unde este siguranta pentru aer conditionat la alfa romeo 166 an 2000?
Când deschid un cont de PayPal trebuie sa plătesc?
Salutare prieteni am si eu o intrebare pentru profesionisti am o adresa de e- mail si am sters mesajele trimise, mi le mai poate gasi cineva pentru ca eu vrea sa dispara cu totul, ma refer aici la politie,...? (mai mult)
Cu ceva timp in urma am trimis cerere de prietenie pe Facebook unei persoane, apoi am anulat cererea, iar acum, nu mai pot trimite cerere deloc persoanei respective, tin sa precizez ca alte persoane...? (mai mult)
Cum aflu codul pin de la card?
Hei salut siteul asta chiar este bun? Nu vreau sa fac sa intrati dar chiar vreau sa stiu Uite stieul: http://DollarLite.com/? ref=605
Buna ma ajuta careva va rog frumos cu problema asta mi- a da la un joc de ce oare? Connection failed because more than one IP was used during the login process. Please check if you are using multiple ...? (mai mult)
Un vpn adugat unui browser de exemplu: opera, poate fi la fel de bun ca reteau The Onion Router(Tor)
Mi- am pus o poza de profil noua pe Youtube cu ajutorul site- ului google + . Dupa ce mi- am setat fotografia de profil mi se spune ca pe canalul de Youtube va aparea cu cateva minute mai tarziu....? (mai mult)
Am o intrebare legata de dreptul de autor a unor melodii. Doresc ca in 3 saptamani maxim sa upload- ez pe Youtube un mix cu diferite melodii, iar ceea ce vreau sa intreb este: Pentru a folosii...? (mai mult)
Buna seara TPU, mi- ati fi de mare ajutor daca m- ati ajuta cu o problema minora. Deci sa incepem am intrat pe Facebook unei prietene de a mea si mi- a ramas e- mailul ei acolo cum il sterg. sunt pe laptop....? (mai mult)
am auzit legat de internet, deep web de level 8, Primarch System...nu am gasit nici o informatie in limba romana despre ce ar fi chestia asta. Ma puteti ajuta voi? Cine stie sau cunoaste ...? (mai mult)
Avand in vedere ca Firefox va opri suportul pentru windows xp in septembrie 2017, si chrome l- a oprit deja. Ce alte alternative pentru un browser sigur si actualizat in mod constant am? Precizez ca ...? (mai mult)
Sunt eu singura care a observat glitch-ul de la Youtube? Ps: Ilie ramane fara milionul de abonati pana cand cei de la Youtube rezolva problema
Am un profil fake pe Facebook si nu pot intra pe el, caci imi cere nr de telefon ca sa-mi trimita sms, profilul e blocat temporar, cum sa-l activez fara sa am nevoie de numar de telefon?
Salutare TPU, aveti idee daca pot posta o poza de exemplu pe Facebook dar sa nu poate nimeni sa dea like sau sa comenteze, decat sa o vada atat.E posibil?
Salut, intrebarea e legata de o comanda pe AliExpress. Am dat acum vreo 3 saptamani o comanda destul de mare, in jur de 4 milioane. Dupa cum stiti, trebuie sa platiti cu cardul, in prima faza va ia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?