Unde pot raporta o posibila incercare de talharire Online? (la ce site? )
Am descarcat aplicatia OrangeTvGo si am observat ca nu pot viziona toate canalele, filmele sau serialele. Majoritatea au un lacat mic sus in partea stanga si daca apas imi cere contul. Daca dau...? (mai mult)
Ce aplicatii, pentru calculator, de editat videoclipuri imi puteti sugera? Va rog sa puneti un link cu aplicatia si sa fie gratis. Multumesc!
Cum pot șterge contul de pe ebay? Multumesc!
Imi puteti spune daca gasesc sa cumpar si pe alt site acesti bocanci? http://www.jollystore.ro/cumpara/bocanci-jollystorecollection-cod-5643-5569
De ce nu pot posta un videoclip creat de mine pe Facebook? Dau fundita>.
Salut, am o problema, cand deschid Google Chrome- ul, intru pe fila noua, cand scriu ceva acolo, de obicei se cauta cu Google, acum s- a intramplat ceva si cand scriu ceva pe fila noua, imi cauta...? (mai mult)
Vreau sa cumpar urmatorul produs:http://www.invata-germana.ro/? gclid=CPj3s-GDutACFaEK0wod8MUPRw. Insa nu stiu daca este de incredere.Cine l-a cumparat? Ati fost multumiti?
Ajutor. Imi vin mesaj pe telefon cu coduri de resetare a parolei pentru Facebook, eu nu fac nimic, ce se intampla? Dau funda
Virusii iti pot lua date personale din telefon? La un magazin gen Orange, Vodafone iti poti devirusa telefonul?
Cum vi se pare 20 GB net mobil pe laptop? Ajunge pentru a asculta muzica și a vedea câteva filme? Mersi! Dau funda
Cum imi dau seama ca sunt victima unui hacker?(pe telefon)Funda
Credeți ca 20 GB pe laptop sunt suficienți pentru a asculta muzica și a urmări filme?
Ce este mai exact Ubuntu? Am auzit că cică este tot un fel de windows, dar fără viruși și mai sigur și ușor de folosit, dar are probleme când vrei să setezi lumina ecranului și a sunetului...? (mai mult)
Știe cineva dacă acest site este sigur http://www.nikedesignhut.com/index.php?main_page=index&cPath=210_309
Am 16 ani si am facut un card pentru bursa la scoala, acesta are cod pe spate pentru plati online si mama a dat semnatura precum ca este de acord sa detin cardul si ea ne fiind imputernicita.Acum...? (mai mult)
Daca vreau sa ma abonez la un canal pe Youtube trebuie sa platesc?
Am gasit mai demult un video cu o tipa care a vrut sa "stinga" un incediu cu o galeata pe apa, dar a aruncat toata apa pe un pompier :)))) Videoclipul avea descrierea "pompierita". Daca...? (mai mult)
Miku Miku Dance are virusi?
Imi puteti spune daca "Action" are virusi?
Cred ca am o problema, acum cateva luni am dat pe un clickbait la ceva mizerie de film, dar a inceput unu sa se taie in fata mea, video- u avea undeva la 3- 4 minute, m- am uitat la tot ...? (mai mult)
Doresc sa achizitionez un Ceas Fossil Grant FS4812, insa pe elefant.ro nu mai sunt in stoc. Am gasit pe Compari.ro, vandut de TopWatch.ro. Ce ziceti, este un site de incredere sau primesc altceva in...? (mai mult)
Este de încredere site-ul istyle?
am si eu o problema am vazut adiniaori un clip video pe Facebook postat acum 15 ore si vreau sa stiu cum ajung la acel care a postat clpipul video pe Facebook deci la primul care la postat
am si eu o problema mi- am luat din greseala un ransomware de rahat, si cand ma intra in windows trebuie sa astept 2- 3 min sa se deschida, si pana se deschide imi tot apare imaginea asta...? (mai mult)
Nu pot sa postez imagini pe Instragram ț am trimis feedback si apare INSTAGRAM BUG REPORTED. ce inseamna asta si ce trebuie sa fac sa pot posta din nou?
Doresc sa achizitionez un televizor de pe un site online drept cadou pentru parintii mei! Imi poate spune si mie cineva daca trebuie sa il achizitionez cu ajutorul unui Adult (respectiv cu un...? (mai mult)
As dori și eu sa aflu care e viteza de navigare cu un stick de la digi mobil, se pot viziona filme? Mersi! Dau funda
Cine imi da si mie un cod de reincarcare Vodafone nefolosit, dau funda!
Buna seara TPU, de ce nu pot sa distribui postarile dintr-un grup al meu de pe Facebook? Multumesc.
Imi pare rau daca asta nu e in tema dar nu am gasit o sectiune mai potrivita. Bun, deci hai sa incep. Acum cateva zile mi- am reinstalat windows- ul ca sa imi pun 64- bit in loc de 32- bit. Prima oara...? (mai mult)
La Facebook ce trebuie sa fac sa nu vada nimeni cu cine ma imprietenesc. fiindca in jurnalul de activitati apare ca eu m- am imprietenit cu G si T in ziua aceia, chiar daca lista mea de prieteni e...? (mai mult)
Un email vechi are fondul albastru inchis. vreau sa fie alb. de unde se modifica culoarea eu am cautat la setari si nu am gasit nimic.
A comandat cineva de pe nikesuitsshop.com sau de pe snowbootssuitsshop.com?
Salut TPU Imi puteti spune cum sa opresc un flood dat pe ip-ul meu? Si daca imi ve-ti da un firewall sa imi spuneti si cum se configureaza.
Salut.Dati-mi si mie,va rog, un site de traducere de calitate! Multumesc!
Imi puteti spune ce trebuie sa fac pentru a avea un ip dinamyc?
Google Analytics ma urmareste absolut tot ce fac? ca vad ca orice web site il are inclusiv TPU, desi fiecare site stie exact ce fac intr-o sesiune de internet?
Heii TPU, cum strang si eu mai multe likeuri, am destule dar vreau mai multe. Ma refer pe Facebook. ATENTIE FARA NICIUN SITE! funda... aici aveti linkul pozei mele like please, va dau...? (mai mult)
Buna ziua ma poate ajuta cineva cu un sfat sau cum sa procedez in legatura cu problema mea dau funda.Am un laptop windows xp 8.1 treaba e ca unele programe windows nu se mai deschid Exemple Action Center...? (mai mult)
Atunci cand urmaresti o persoana pe Google+ ti se trimit si datele personale acelei persoane?
Hei, TPU. Am o nelamurire in legatura cu o comanda. Acum o saptamana am facut comanda de o carte de pe site- ul LibrariileOnline.Ro, iar astazi, 12.11, am primit mesaj de la LibrariaOnline.ro cum ca...? (mai mult)
Acum câteva zile mama mi- a spus că a aflat de la servici că dau imi place la poze indecente.Am văzut la altcineva ca apare acolo la acasa acele postari publice.La jurnal de activitati aparea acolo...? (mai mult)
cum sa gasesc pagina web HUMAN EXPERIMENTS de pe deep web? dau funda.
Salut, cum sami restabilesc profilul la ok.ru? Numarul de telefon pe care l- am facut il pierdusem si eu nu am mers sa mi- l scot inapoi, acum cd sun pe numarul acela se duce bib dar nimeni nu- mi raspunde,...? (mai mult)
Am la PC tastele enter...del...si sageata inapoi blocate..nu le pot folosi..cum se deblocheaza?
Daca un hacker imi sparge contul de mail si imi ia informatii personale si face chestii rele, eu trebuie sa platesc prntru ele?
Am avut un abonament de internet Orange timp de un an si in momentul incheierii contractului nu am putut face cerere de reziliere, iar contractul s- a prelungit automat. Acum sunt contactat aproape...? (mai mult)
Salut prieteni.Am un laptop ASUS X555L si de curand cred si mai mult ca sigur am luat un virus nenorocit de care nu mai scap.Am intrat si in control panel la dezinstalari programe pentru al elimina si ...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutorul mai multor oameni pentru a raporta un cont fals de pe ok.ru (site de socializare din republica moldova si rusia) deoarece de cateva luni bune foloseste pozele mele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?