am o intrebare. de dimineata mi- a fost spart contul de Facebook. adica eram pe cont si am primit un mesaj ca cineva a intrat din alta tara pe el... am vrut sa imi schimb parola si cand aveam ...? (mai mult)
Mi s- a intamplat ceva ciudat astazi.In seara de 4 noiembrie 2016, am luat o lama de la o ascutitoare de creioane si mi- am facut o taietura pe bratul drept.Era putin adanca.Curgea ceva...? (mai mult)
Am uitat parola de la email, cum o pot afla?
imi enumerati va rog 2 avantaje pentru suportul de 64bit fata de 32bit. Multumesc!
Cum se poate schimba numele pe TPU? Dau funda
Buna ziua Incerc sa imi fac un Facebook (nou) si imi spune ca trebuie sa fac poza la buletin / pasaport ca sa "demonstrez" ca sunt eu. E cont nou. Ce pot face sa trec de chestia asta? Nu am incredere...? (mai mult)
Ce ti se poate intampla daca cineva iti stie ip-ul?(pentreu ce exista ip-ul?)
Am intrat pe un site, apoi mi-a aparut : "Page acces blocked". Si mai jos mi-a aparut ip: Intrebare este ip-ul meu?
Cum blochez un canal You Tube? sa nu imi mai apara canalul sau filmuletele respective. se poate? ca de exemplu canalu pariu cu viata. va multumesc
Buna seara. Stie cineva daca pot face in asa fel incat pot trimite mesaje pe Facebook catre o persoana care mă are blocat pe messenger?
Hacker=virus? Ce pagube mari pot creea? Funda(iar daca am instalat antivirus sunt protejata de hackeri?)
Pot hackerii (telefon) sa cumpere lucruri scumpe,case,apartamente, etc cu datele persoanei careia ii apartine dislozitivul? Fundaa
Cand intru pe yahoo imi spune mereu ca cineva s.a conectat pe contul meu din Bucuresti si mi.am schimbat parola de n ori.Azi am primit si un mail de la un site cu apartamente si case si la sfarsit...? (mai mult)
Știe cineva de ce unele persoane imi pot trimite cerere dar multe altele nu pot?!
Poate un adolescent sa faca ceva rau pe net astfel incat sa fie pedepsit? 1. E pedepsit el sau ai lui daca e minor? 2.Cum?
Ok... Deci, uite cum sta treaba. De fiecare data cand incerc sa accesez de pe calculator google, sa fac o cautare google, sa intru pe YouTube, eh, orice site google, imi apare o eroare. Si se pare...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum pot vedea canale Romanesti online din afara tarii ( s.u. a )? mai mult ma intereseaza canalele TVR
Deci am o problema mi- am resetat telefonu din fabrica si cand mi- am descarcat steam- ul inapoi nu am mai putut sa ma conectez deoarece imi cerea codul de la steam guard. Am dat sa elimin ...? (mai mult)
Mi s-a dereglat tastatura.Ce fac?
Când deschid laptopul se aude un zgomot ciudat. Ce înseamnă?
Unde se afla Root ul? Samsung galaxy j5, dau funda celui mai rapid raspuns
As dori sa dezactivez setarea prestabilita de urmarire a noilor prieteni pe Facebook. Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cine ma poate ajuta? Am scos cablul de la net Si am bagat un stick cu net Iar dupa am schimbat inapoi Si cand sa intru pe net Uite ce mi a dat:http://www.girlshare.ro/3489563183.7 Dau funda
am si eu o problema... am avut o pagina de facebook pe care mi.am facut.o cu numarul de telefon si din greaseala am sters numarul si acum nu ma mai pot conecta... stiu doar parola. Deci cum ma pot...? (mai mult)
am o intrebare... Pot accesa DeepWeb de pe android? Dau funda
Ce este deepwebul? Ca am vazut aici pe TPU ca unii intrebau cum sa intre pe el
Cum pot sa scap de un virus de pe telefon? Am instalat de pe Aptoide assasin's creed identity și nu a mers si l- am dezinstalat si pe el si pe Aptoide si acum se misca putin mai greu si acum imi apar ...? (mai mult)
Salut utilizatoriilor de TPU, vreau sa dau si eu o comanda pe AliExpress cu plata online cu cardul bancar. Plata transportului este inclusa de pe card sau se da la ajungerea coletului?
Cum pot să-mi fac lista de prieteni secretă pentru străini?
De ce nu mai poate sa imi trimita nimeni cerere de prietenie pe Facebook? Chiar e frustrant sincer, nu am atins limita de prieteni si nu mai pot nici sa dau *add* unor persoane. Plz help, dau funda ...? (mai mult)
am un cont de Youtube, am postat un video in care am pus o melodie din setarile Youtube- ului si mi- a dezactivat generarea de bani si contul de Adsense. Ce as putea face sa imi activez generarea...? (mai mult)
Care e diferenta intre un antivirus piratat si unul cu licenta? Merita sa cumperi licenta sau mai bine iti descarci unul piratat?
Vreau sa ma ajutati si pe mine cu ceva. Am un Samsung galaxy core prime si as vrea sa primesc mesaj cu cine ma suna cand am telefonul inchis. Sunt pe Vodafone, va rog ajutati-ma repede!
Pentru a comanda de pe okazii am nevoie de buletin? Am auzit ca nu, doar ca nu vreau sa vina coletul si sa mi ceara buletinul si sa nu-l am la indemana.
Mi- a disparut contul de instragram.Am aflat dimineata cand am incercat sa ma conectez dupa Facebook si mi s- a schimbat contul, iar cel vechi nu mai exista.Imi puteti spune cum s- a intamplat si ce as...? (mai mult)
Salutare...Ce poti face in cazul incare comanzi ceva si primesti altceva, livrare prin posta ..Se poate denunta cuvia se poate face ceva sau poti spune ȚEAPA? si sa nu mai comanzi altul prin posta. Ce...? (mai mult)
Imi poate spune cine va rog cum as putea sa creez un cont de e-mail care sa se termine cu.DE in loc de.COM?
cand deschid telefonul se deschide pana apare pe ecran Samsung si asa ramane. a patit cineva asa ceva? ce pot face?
As vrea sa comand niste suplimente de la myprotein-Romania stie cineva daca e sigura plata prin cont bancar cu aceasta firma? Si in cat timp ar ajunge comanda?
Te ajuta cu ceva aceasta setare? https://gyazo.com/ce606505192ea28e1d65b2b84dad1d3f
De ieri nu imi mai apare semnul de 3G sau 4G acolo sus langa semnal! Sunt la Orange pe abonament si nu stiu care ar fi problema; pe wireless merge! Multumesc anticipat!
Este adevarat ca cei de pe snapchat iti pot vedea pozele din telefon? Am auzit de la cineva si nu stiu daca este adevarat sau nu. Cei care aveti snapchat va rog sa mi spuneti.
Vreau sa imi cumpar un ceas si am gasit un site www.brawat.ro si nu stiu cat de sigur este. Am gasit un ceas la 160 lei pe cand pe alte site uri este de la 250lei in sus si nu sunt sigur de autenticitatea...? (mai mult)
Oare de ce cere asa cu disperare Facebook numele adevarat? Nu e oare manipulare asta? De ce le intereseaza pe ei cum ma numesc eu? De exemplu, pe TPU poti scrie ce nume vrei si e ok, dar acolo ...? (mai mult)
Vreau sa stiu ce ar trebui sa fac. Am " postat " o intrebare de genul "Buna, te ador. " :( Ceea ce nu eu reala am facut. Ci o tipa care m- a speriat rau rau rau de tot! :'( Mi- a spart contul si...? (mai mult)
O sa incerc sa fiu cat mai scurt. Am dat cateva like- uri la anumite poze( fimo manual) de pe telefon de pe profilul meu(singurul). La acele poze apare LIKE alt profil cu acelasi nume si cu...? (mai mult)
Am un telefon meizu m2, si mi am blocat messenger ul cu o parolă, cu aplicaţia din sinstem si am uitat parola... Cum fac sa dezactivez parola?
Imi tot apar link.uri pe FB ca si cum le- aș pune sau da share eu, dar nu am nicio legătura cu ele, unele sunt chiar prostești (gen', , afla flacara din inima ta ", , , ce poziție de ...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o antena wireless care sa imi capteze wifi pe o distanta de 100-250m si nu stiu ce antena sa cumpar care sa mearga si la pc si la laptop si sa fie de calitate. Buget 100-250 lei.
Mi-a fost spart contul de twitter. Stiu numarul de telefon al hacker-ului si probabil IP (a incercat sa se conecteze si la contul de gmail ) Unde raportez toate astea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?