Mi-a fost spart contul de twitter si numarul de telefon asociat nu imi apartine? Ce pot face?
De o luna primesc aproape zilnic mailuri de pe o adresa suspecta pe care am blocat- o de peste 50 de ori. Aceste mailuri par a fi de pe un site de matrimoniale in limba engleza. Nu exista niciun ...? (mai mult)
Buna dragi prieteni, sunt utilizator Facebook, am avut o persoana la prieteni, cu, care conversam pe chat, nu mai pot sa- i trimit mesaje, nu o mai gasesc pe facebook.Am intrebat- o prin telefon, ea...? (mai mult)
Hi! Comentariile de pe Instagram sunt vizibile si follower- ilor personali de pe Instagram sau sunt vizibile numai pe pagina celor carora le adresezi comentariile si de catre cei care adreseaza comentarii?...? (mai mult)
Cum caracterizati o sefa de la serviciu care urmareste postarile unui anumit angajat pe internet pana si in week-end?
Mi-am uitat parola de mail, și pentru a schimba parola yahooul îmi va trimite noua parolă pe acelaș mail :| GENIAL Ce pot face vă rog, mi-am depus acel mail în cv.
De ce nu trebuie sa navigam uneori pe unele site uri
De ceva timp, pe tumblr, primesc follow numai de la bloguri 18+, iar eu nu vreau ca acest tip de blog sa imi mai poata da follow. Ce pot face?:)
Hei, TPU... Deci, am nevoie urgentă de sfaturi! Am cunoscut pe cineva online, este o fata din Egipt si vorbim de multa vreme. In primul rand, sunt sigura ca este o ea, deoareceam vorbit pe Skype,...? (mai mult)
Salut, am un cod de paysafe primit de la un prieten. Cum il pot verifica sa vad daca e bun sau cati bani are? Daca imi puteti oferi si informatii suplimentare, nu ma supar. :) P.S: Scuzati categoria,...? (mai mult)
Sunt originale aceste Karambit- urile si produsele de la acest producator " from china "? http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=hunting+ knives&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xkarambit+...? (mai mult)
Astăzi mi- am schimbat parola de la facebook iar după un minut era blocat. Acea persoană care la blocat nu știa parola mea. Îmi zicea că dacă nu- i dau parola fb rămâne blocat. Cu se poate așa...? (mai mult)
Daca imi schimb numarul de telefon nu mai pot folosi whatsapp pe numarul vechi?
Am si eu o problema. De ceva timp îmi apar like- uri pe Facebook la filme si postări indecente pe care le găsesc in jurnalul de activități si le sterg mereu dar tot apar. Sunt cu miile. Am încercat...? (mai mult)
AM o problema cu un videoclip postat pe Youtube acum un an! Pe acel cont nu am mai intrat de mult si am uitat parola! Nu pot sa dau recover password pentru ca telefonul meu a fost furat! Videoclipul...? (mai mult)
Buna mi- am facut un cont de maga acum vreo 2 ani sa iau niste jocuri dupa ceva timp cam un an am pus niste poze si acum cand incerc sa dowloadez ceva nu mere ca cica am incalcat niste drepturi ceva, ...? (mai mult)
Ajutor sunt un magnet de nebuni, scap de unul vine altul si de data asta acel om își face sute de conturi pe istagram casa îmi ia poze si sa mi le ia ce sa fac săi Blokeaza telefonul
Salut.Azi mi- a fost blocat contul de facebook de facebook timp de 3 zile pe motiv ca am postat pe chat o poza cu un copil de vreo 11 ani dezbracat langa o fata.Deci credeti- ma, habar nu am cum naiba ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un telefon de pe amazon.de de la used, zice ca e ca nou este in jur de 300€ si daca il de la noi costa in jur de 550€, ce poate fi cu el? Am gasit multe asa! Poate sa imi puna altceva...? (mai mult)
Vreau sa imi instalez Adobe Flash Player pe Mozilia,dar cand vreau sa deschid link.ul downloadat de pe site pur si simplu nu imi apare nimic, Ce este in neregula? Dau funda pentru solutie!
De curand cred ca am luat un virus pe Facebook. Imi tot posteaza singur chestii de genul "cand vei muri", "care este pozitia ta sexuala" si tot felul. Cum pot sa scap de asta? Multumesc...? (mai mult)
Am fost intr.o relatie pe facebook cu o persoana timp de 7 luni si ceva. Cand ne.am despartit am sters relatia de pe facebook, dar imediat am fost intreaba daca vreau sa iau o pauza in relatie...? (mai mult)
De cateva saptamani, cand deschid opera imi apare "Your preferences files cannot be read" si nu stiu cum sa fac sa dispara. Dau funda celor ce imi dau o solutie; D
Cum pot parola un stick USB?
Din cauza unui site virusat de filme mi s.a deschis un film pt adulți cu o fata minora.Am mai încercat sa intru de câteva ori si pe alte site.uri si tot aceeasi chestie.Doua ceva timp am primit...? (mai mult)
Salut, cum recuperezi parola la Facebook, în cazul în care ai să o uiți?
Mi-a fost spart contul de Twitter, a fost schimbat numele, poza de profil si s-a postat un tweet cu un site xxx.Cum schimb parola?
De ce e asa de periculos Darknet-ul?
Hei TPU, azi la scoala mi-a spus diriga si o caut pe gmail,dar eu nu stiu cum( suna ciudat, dar da chiar nu stiu) imi puteti spune cum o pot face?:)))
Am si eu o intrebare foarte simpla era un program dar din pacate nu mai imi amintesc cum se numea baga toate variantele posibile de parole aa ab ac ad etc daca ma poate ajuta cineva astept sa imi raspuns...? (mai mult)
Funda! Din greseala am intrat pe un site xxx. După câteva săptămâni mi- a aparut un avertisment ca din aceasta cauza mi se vor publica informatiile bancare in 2 minute. După o saptamana am fost la...? (mai mult)
Am inteles ca legile in Germania sunt foarte stricte in privinta downloadului. Am descarcat doua programe si nu stiu daca voi primi vreo amenda sau ceva. Cele doua programe sunt: - unul este de pe...? (mai mult)
HEI! De ceva timp primesc mail- uri dubioase, de la site- uri por*o ( nu ma lasa sa postez întrebarea daca scriu cuvântul in întregime). In aplicația telefonului, toate sunt in inbox, dar pe laptop...? (mai mult)
Buna ziua Am un profil pe un website, am postat doua poze si acum cand incerc sa le sterg imi spune ca este protejat de nu stiu ce certificat si nu ma lasa, ce pot face? va rog astept raspuns, ...? (mai mult)
Cat platesc la digi penteu 1 gb folosit in plus?
De curand cineva mi- a sters contul de instagram, si mi- am facut altul.E posibil sa imi acceseze vreun hacker contul ca uitati ce am gasit azi. https://s12.postimg.org/eogyacau5/Screenshot_2016_09_11_09_49_13.png ...? (mai mult)
Cum pot instala driverele de wifi pe laptop cu windows 8.1? Am un Toshiba Satellite c55-a-1pv si are instalat la network adapters doar driverele de internet, nu si de wifi.
Imi poate explica cineva care e traba cu AliExpress? Adica de ce sunt preturile asa de mici si de unde vin produsele? Transportul se plateste? Sau se plateste doar la granita?
Pot publica virușii informatii bancare? Mi.a aparut un avertisment ca se vor publica in 2 minute, insa când am fost la banca era totul ok.În contract nu am voie sa iau din bani timp s cativa...? (mai mult)
din cate am vazut avast free are licenta gratuita doar 365 de zile dupa care ce se intampla nu mai functioneaza? iar dupa aceia daca il reinstalez va avea din nou licenta 365 de zile? tin sa...? (mai mult)
Salut,cine ma poate ajuta : cate persoane trebuie sa puie spam la un site ok.ru ca acel site sa fie blocat? Macar raspuns aproximativ, funda!
, ce parere aveti despre bitdefender free edition merita tinut s- au sa incerc cu altceva astazi am descarcat ceva care avea 47 de PUP. ...? (mai mult)
Am instalat aplicatia Skipe si am o problema. Atasez poza pt. a o trimite si imi tot apare in curs de trimitere dar nu se trimite. Stiti cumva de ce? Multumesc!
Salut am o problema cu Facebook-ul Am facut un test de la Cooltests acum se posteaza automat pe pagina mea ce sa fac sa il opresc
Se apropie ziua unei prietene. Noi ne- am cunoscut pe un joc, si am devenit foarte bune prietene. Ea locuieste in belgia si nu ne- am vazut niciodata in realitate...O cunosc de aproape un an. ...? (mai mult)
Buna, TPU! va rog sa îmi răspundeți urgent. când vreau sa vizualizez un film pe net mi se deschid anumite pagini cu filme pt adulți.Am primit un avertisment ca telefonul meu (i- a scris denumirea ...? (mai mult)
URGENT! Va rog sa imi raspundeti. Nu inteleg ce se intampla. Cand intru pe mess sa vorbesc cu o persoana prin scris, pulseaza acel video care este pus in dreapta sus. Nu inteleg de ce pentru ca eu nu...? (mai mult)
Acum 25 minute mi- am facut un cont pe Facebook. Dupa ce am intrat pe cont, in vreo 10- 15 minute, m- a scos de pe cont si nu mai puteam intra, imi cerea ceva ID, am uploadat o poza cu buletinul,...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca sunt atacat DDoS?
Imi poate spune cineva cum sa-mi pun o poza de profil pe acest site? Ofer fundita pentru cel mai explicit raspuns.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!