Am un laptop nou Panasonic. Are pe el doar Internet Explorer. Incerc de cateva zile sa instalez Chrome de pe Internet Explorer dar canf dau click pr Descarcati nu se incarca nimic. Inainte imi scria in...? (mai mult)
Salut am o problema. Nu pot sa ma loghez la un cont de email. Scriu emailul si parola gresita si imi zice ca parola este gresita Scriu emailul si parola corecta si se intra intr- o fereastra noua ,...? (mai mult)
Heei deci am o problema mi se distribuie incontinuu "testele"alea pe Facebook, (stiti alea cu "cine te iubeste in secret" ) fara acordul meu, desigur. si nu stiu ce sa fac.am tot umblat prin setari,...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum fac sa citez mesajele pe skype, eu tin apasat pe mesaj dar imi apare doar copiati, ofer funda Multumesc!
Pe Facebook cum fac sa imi arate pe profil ca am inceput studiile la liceul?
Cum fac sa nu mai primesc cereri pe Facebook? Vreau doar sa fiu urmărită...
Daca pui o melodie intr-un videoclip iei copyright. Dar daca pui link-ul melodiei in descriere mai iei copyright?
Hei TPU cum pot afla parola uni cont de Facebook nu vreau sa fac rau dar contul mi-a fost spart si toate mijloacele de resetare au fost schumbate asfel acum nu mai pot reseta parola
HEI TPU am anti-malware ul malwarebytes anti malware la care mi-a expirat licenta daca il reinstalez o sa aiba din nou trilul free dar malware din carantina o sa fie din nou liberi
Stie cineva cum se poate instala driverul pt conexiune wifi pe Windows Vista 32-bit? Am un laptop Toshiba Satellite si imi scrie mereu ca nu au fost gasite retele.
Stiam un site unde scriam acolo ceva si imi arata mai multe fonturi. Si copiam de acolo direct. Stiu ca site- ul incepe cu litera m dar nu mai tin mitne cum se cheama. Ma puteti ajuta? Nu stiu...? (mai mult)
Daca cineva are poze cu mine si face un Facebook cu numele meu sau pe alt site si pune acelea poze cu mine si vorbeste in numele meu. Cum sa fac sa impiedic acest lucru chiar daca are acele poze?
tastatura nu se mai conectează la pc ..Am conectat-o de nenumărate ori...iar pe device manager nu îmi mai arata tastatura conectata...Help!
Dacă eu pe Facebook o am pe mama setată ca mother, adica scrie la family members că mama este trecuta pe fb ca mother, si eu postez sau comentez pe un grup deschis, ea poate vedea chiar dacă nu face...? (mai mult)
Am o problema cu Facebook-ul pe telefon. Un prieten a postat ceva de la Junimea si de fiecare data cand ajung in dreptul postarii Facebook-ul se inchide. Problema e grava? Cum se poate rezolva?
Cine ma poate ajuta sa reactivez contul pe hi5? L- am anulat din greseala si acum cand bag mailul si parola imi spune fie ca mailul este invalid sau ca a fost sters contul pentru aceasta adresa de mail. ...? (mai mult)
Daca raportez o fotografie pe facebook, se poate vedea ca am raportat.o eu?
Vreau sa imi pun o poza de profil, care o am deja postata mai dedemut, cum fac sa imi apara cu aceleasi like-uri, commentari, etc Nu sa o ia de la inceut cu... Funda, va rog ajutati-ma
Am auzit că poți face bani pe net si vreau sa stiu daca este ceva ce incredere? Stie cineva de așa ceva? Dacă da, spuneți și mie site-ul dau funda celui mai bun raspuns.
Heei... Cine ma poate ajuta si pe mine sa imi recuperez contul de Instagram, pentru a fost furat?
Salut, cum setez ca prietenii mei sa nu vada cand dau like- uri sau comentez diferite articole poze etc? Apare in dreapta imaginii "lui Marius, (adica eu), ii place sau Marius a comentat laMarius s- ...? (mai mult)
CiberGhost 5.5 poate sa imi afecteze calculatorul?
Salutare, in gimnaziu am filmat in timpul unor ore, doar pentru a- mi amintii acele momente, desigur totul pe ascuns. Am scos cele mai bune momente din inregistrari si am facut un video ce contine toate...? (mai mult)
Poata sa-si faca cineva sa-si faca daca stie numele tau de Facebook? voi aveti numele vostru real pe Facebook?
As dori sa utilizez o distributie de linux ca si - main pc- . Dar am observat ceva EXTREM de aiurea, dar un lucru ma deranjeaza mai mult, si anume: Browserul. De ce exista diferente intre...? (mai mult)
Am s7 edge si am uitat modelul de la el si nu'l mai pot deschide, pot sa-l deschid doar cu amprenta, știți cum aş putea să schimb modelul?
Mi- am pierdut telefonul şi nu imi pot accesa contul de Facebook deoarece aveam activat generatorul de coduri. Cum fac să intru pe Facebook? Exista vreo cale, şi dacă da, care?...? (mai mult)
Cum pun poze de pe aparatul foto pe calculator. Am cablu dar nu se potriveste mufa. Ce se fac? Ajutati-ma va rog. URGENT. Multumesc
Am un cont gmail caruia i-am pierdut adresa...nu i-o mai cunosc...ii stiu doar parola. Ce pot face?
Unde as putea raporta un atac ddos? Am ip-urile celui care m-a atacat: 92.82.8.108 86.124.101.131 86.124.102.169 86.124.101.219
Cine are grup pe Facebook? Adminul poate sa vada cand intri pe grupul lui?
Buna! De ce nu pot sa blochez o persoana pe Facebook? Acea persoana ma are la prieteni si eu o am dar nu o pot bloca de ce? Va rog eu mult ajutati-ma dau funtita!
eram pe un site de filme pentru adulti... si dau click pe un video dupe 3 minute se opreste videoul ( Pauza ) si se fac marginile videoului albastre... Si se aude asa "Are you a boy? " am inchis...? (mai mult)
Bună, am o problema o fata mi- a trimis un screenshot cu un mesaj cu un cod de resetare a parolei pe facebook și M- a întrebat dacă e virus, si instant am primit un mesaj la fel. Și Mi- e frica...? (mai mult)
Buna am trimis pe Facebook cerere de prietenie la o persoana as i vrea sa retrag cererea de prietenie dar nu este posibil am ca optiuni doar :mesaj cipueste raporteaza sau blocheaza Stie cineva de ...? (mai mult)
Cunoaste cineva motivele suspendarii contului de Instagram? Cand am incercat sa postez o noua fotografie am primit aceasta avertizare " "Link not allowed. It looks like your profile contains a link...? (mai mult)
As vrea cateva informatii despre continutul pe care il poti posta pe youtube. Am cateva intrebari, nu altceva. Daca sunteti in masura sa imi raspundeti, lasati-mi email-ul dvs.
Cum sterg un cont facut pe platforma Fanslave?
Cum pot sa adaug in contul Paypal bani cu un cod paysafecard? Scuzati daca categoria e gresita
Daca scriu un comentariu la o postare si il sterg, il mai vede cineva?
Salut, astazi am scos firul de la Internet ca sa mut PC- ul pe birou, dupa ce l- am bagat iar in placa de baza, nu se mai conecteaza la Internet, recunoaste banda de 1Gbs /s dar nu se conecteaza. ...? (mai mult)
Daca am scris un comentariu pe Facebook la o postare si apoi l-am sters, mai vede cineva comentariul?
Hei,TPU. Vreau sa intru pe deep weeb, ce credeti ca este acolo? Si are ceva daca intru?
Am taiat din greseala cablul de la internet. Acum daca sun la ei si le zic ce am facut imi vor cere bani ca sa il schimbe?
Cum pot sterge intrebarile de pe TPU?
Mi s-a blocat contul de Facebook. Va rog mult sa imi spuneti cum il reactivez.
Bună! Mă poate ajuta cineva cu o aplicație de șters viruși de pe iOS? (Am un iPhone 6 Plus.) Sau măcar cu un sfat cu ce ar trebui să fac să scap de viruși. Mulțumesc! (Dau fundă.)
Deci, eu as vrei sa imi bag net prin cablu de la digi(RDS) si problema este ca blocul in care locuiesc nu are tras cablu de la digi! intrebarea este, as putea sa imi trag eu cablu fara sa aiba si...? (mai mult)
Hei! Va rog, ajutati- ma, fostul meu prieten mi- a schimbat parola de la Facebook si mi l- a inchis, mi l- a dezactivat, iar parola de la Yahoo nu o mai stiu... Ca sa imi trimita prin email si si- ...? (mai mult)
Stie cineva de ce pe Youtube imi arata ecran negru, in loc sa imi arate videoclipul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?