Buna! M- am uitata la un filppe CD si la jumatatea filmului s- a blocat si a scos un bazait ciuda de la CD. Am apasat pe x ca sa inchid filmul si am apasat pe buton ca sa scot CD- ul. S- a deschis putin...? (mai mult)
Cineva care joaca pe PLUS500, si are cunostinte acumulate il rog foarte mult sa ma ajute cu cateva intrebari. Funda!
Salut, îmi puteți spune cum sa rezolv eroare"Proxy Error" de pe Google Chrome?
Ce se intampla daca intru pe DeepWeb. Ce riscuri exista?
vreau si eu sa comand niste piese de calculator de pe Amazon.com aveti idee cat ar costa transportul pana in Romania si e posibil sa iau teapa gen sa le dau bani si sa nu le livreze? Dau...? (mai mult)
Cineva mi- a spart contul de e- mail si a schimbat parola si numarul de telefon. Exista vreo posibilitate de a recupera aceasta adresa de e- mail? (din intrebarile secrete stiu raspunsul doar la...? (mai mult)
Care e siteul oficial Power Data Recovery? De unde il pot descarca? Cum sa ajung aici http://i.imgur.com/dggfhEo.jpg
Contul meu de imvu a fost furat, cum as putea sa-l recuperez?
Siteurile de online stream gen filme online (care pentru a vedea un film online acesta se descarca temporar in pc nu? prin cookies parca) ele pot insera si un virus in timpul streamului? e posibil sa trimiti...? (mai mult)
Am un telefon Nokia 435 si cred ca este virusat. Ce sa fac ca sa scot virusu din el.
Ajtutati-ma si pe mine va rog, va dau funda! Cum fac sa imi schimb o parola de fb dacă pe cea veche am uitat-o iar numărul de telefon pe care eram înregistrată nu il mai am?
Cum pot recupera un cont Gmail a carui parola a fost sparta si inlocuita cu alta? Nr de telefon si intrebarile de siguranta setate de mine initial au fost schimbate cu altele si de aceea formularul...? (mai mult)
Am niste mici nelamuriri despre asa- zisul site PLUS500 Mi- am facut cont acum cateva zile, si in urma unor tranzactii reusite, din bonusul oferit de ei am reusit sa adun suma de 1.500 de lei, si as ...? (mai mult)
Cum pot face sa dispara atentionarea cu privire la folosirea modulelor cookie care apare ori de cate ori ma conectez pe facebook?
Salut.Am avut o pagina pe facebook, (nu dau nume) unde postam print screen- uri cu diferite site- uri de pe deep web.Am aflat ca sunt urmarit de politie(nu are importanta e unde), dar nu stiu din ce cauza,...? (mai mult)
Nu prea stiu ce sa fac, deoarece am fost amenintat pe Facebook. Acum sa va povestesc. Este o fata la care daca iei initialele numelui formeaza PLM. Intr- o zi am enervat- o, iar (cred) iubitul...? (mai mult)
Nu de mult mi- am cumpărat un laptop HP, i- am instalat Windows 7. Mi- am conectat la el wireless, câteva săptămâni a mers ok și după aceea nu a mai prins semnal numai în camera cu ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre postarile acestei pagini de facebook: Deep Web Romania? Oare chiar sunt reale? https://www.facebook.com/Deep-Web-Romania-1486004294952035/
Poti sa stii cine ti-a dat follow pe facebook? Cum?
Bună ziua. Am un s5 și am o întrebare. Atunci când ascult muzică, pe ecranul de blocare mi se schimba poza, apare un disc, dar eu vreau sa îmi apară poza care o am le ecranul de blocare. ...? (mai mult)
Hackerii folosesc javascript nu? La fel si programatorii?
Ati folosit careva pe rds niste vpn? Sunt curios ce viteza are ca am nevoie sa il folosesc cat mai rapid...
sper ca știți de osm ( online soccer manager ). S- a schimbat grafica in ultimul timp și sunt cam nedumerit. Eu am contul de osm pe google acount. Întrebarea este: Unde dau sau cum pot...? (mai mult)
Credeti ca este posibil sa se stearga singura o conversatie de pe facebook, adica, pur si simplu sa dispara asa fara explicatie toate mesajele cu o persoana?
Astazi pe facebook am primit o notificare in care eram etichetata intr- un comentariu. am dat click si m- a trimis pe un site http://rpjkc40rvgpe268kkt05j6jpiekxz.coresparafb.net/ ce r putea fi ...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva informatii despre siteul coresparafb.net funda
Stiti cumva de ce banii mei care trebuie sa intre in paypal sunt mereu in asteptare? Am dat doua tranzactii, si pana acum amundoua sunt in asteptare... dintre care una de 16 zile! Ce trebuie sa...? (mai mult)
Imi poate explica si mie cineva cum decurge Livrarea cu verificare de pe Olx? Vreau sa stiu cum e in cazul schimburilor.
A comandat cineva de pe "Huse Glam"? E o pagina de Facebook cu niste huse care arata foarte ok in poze, eu as vrea un cu "Smooking kills" pentru S6 Edge.Produsele arata ca in poze? Stiti un alt ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre următoarele site- uri: cel.ro; quickmobile.ro; f64.ro si rombiz.ro? Vreau sa achiziționez un produs si nu stiu ce site sa aleg. Sunt ok? Ați mai comandat? Vreau răspunsuri...? (mai mult)
Cu ce se ocupa deep web sau ce este deep web si cum pot accesa acel site sau ce este el?
Cum rezolv eroarea la outlast 0x0000002? pleasee help!
am o problema cu smartphoneul meu (nu conteaza modelul) pe care am avut- o si pe vechiul smartphone.Cand intru pe anumite site- uri ce nu par foarte autorizate imi intra automat intr- o alta...? (mai mult)
Buna,stie cineva o programa sau un site unde este posibil sa pun textu si sa-mi dai exemple de sinonime pentru cuvintele posibile? In rusa asa ceva exista dar am nevoie in romana.
Saluat. Am o problema cu internetul. Wirlessul este aprins, insa nu se conecteaza la PC, nici la tableta sau telefon. Am incercat sa il resetez, insa nu s.a intamplat nimic. Este asa de aseara. Imi poate...? (mai mult)
Mi-am pierdut parola de la wi-fi si nu mi-o mai amintesc. Ce as putea sa fac ca sa o recuperez?
Salut eu sunt un youtuber Când vreau sa postez pe YouTube merge după câteva minute o să zică că nu e disponibil dcc va rog ajutatima Nume de YouTube Denis Games69 Pls hellp me
Am nevoie urgent de parerea voastra. daca se poate sa- mi spuneti din experienta. Mi- am luat un telefon de pe iHunt (asta e link- ul http://www.ihunt.ro/ ) Si vreau sa- mi iau banii inapoi. Daca...? (mai mult)
Am avut probleme cu virusii de telefon si am resetat telefonul (aducerea la setarile din fabrica)+ am folosit optiunea "Safe mode". Din cand in cand imi apar"goluri negre" pe anumite pagini de internet(de...? (mai mult)
Daca ai mai multe pagini de site- uri de socializare deschise pe internet, poate cineva sa te urmareasca? De exemplu, daca ai deschis site- ul TPU, si mai ai deschis un site de socializare, poate cineva...? (mai mult)
Acest site chinezesc alibaba este de incredere sau nu?
Exista vreo protectie completa contra snifingului wifi (furtului de informatie)? Sunt curios, desi eu cred ca nu, dar poate stie cineva mai bine. E o intrebare buna zilelor noastre (toti au routere wifi)...? (mai mult)
Am si eu o intrebare poate putin ciudata :))), daca pun o poza pe Facebook si o prietena imi da like, prietenii acelei persoane pot vedea si ei poza dupa ce da ea like? Adica le apare ca ea...? (mai mult)
am un aparat micut care emite semnal mai puternic de wifi, dar un cablu nu mai funcționează si asfel primesc semnal mai putin, ce poate sa aiba?
Stie cineva de ce uneori pe pagina Facebook cand scriu ceva nu apar literele tastate si dupa un timp apare cate un grup de litere sau cuvantul intreg. Aceasta ma impiedica uneori sa scriu corect iar alteori...? (mai mult)
am o intrebare : Unde pot vedea jocurile pe care le-am instalat.sa stiti ca am intrat pe folderul jocuri si nu am gasit jocurile pe care le-am instalat.Eu am pe laptop (Wndows Ultimate)
Ajutati- ma, va rog! Am contactat un virus foarte urat de pe internet, dispozitivul mobil(telefonul) imi precizeaza ca a fost infectat cu un Trojan 9NC si 4 virusi. Am un tel marca U tok 400 D(slab). ...? (mai mult)
Buna ziua prieteni am un calculator mai vechi dar bun dar este infectat cu un virus RSA4096, , cum sa- i dau de cap am incercat cu Avast, Kaspersky, ASC9.3 PRO, Avira.Numai cu Spy Hunter am reusit ...? (mai mult)
Pe un site de pe care cica faci bani imi cere asa: PayPal account si are doar un spatiu. Ce trebuie sa pun acolo?
Vreau sa comand niste produse de pe dacomag.ro, iar in pagina cu informatii despre livrare nu pomeneste costul transportului cu Posta Romana. Stie cineva care este pretul taxelor postale pentru acest ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!