Cei mai activi useri din categoria Siguranţa pe Internet pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa comand niste produse de pe dacomag.ro, iar in pagina cu informatii despre livrare nu pomeneste costul transportului cu Posta Romana. Stie cineva care este pretul taxelor postale pentru acest ...? (mai mult)
Revin cu o intrebare. Tatal meu, nu are facebook, nu are nimic pe internet, a primit astazi la 20:27 2 mesaje prin care il rugau cei de la Facebook sa isi activeze contul, ii dadea un cod...? (mai mult)
Ma uitam la un film pt adulti si dintr-o data am primit un mesaj cum ca politia romana imi supravegheaza calc si ca, calc este arestat. Sunt speriat. Va rog sa ma ajutati. Ce inseamna asta?
Salut, cineva mi-a spart contul de odnoklassniki.ru, ma poate ajuta cineva sa il iau inapoi?
Azi cand am intrat pe Facebook, am observat ca mi-au disparut toate pozele... Stiti cumva din ce cauza?
Cum pot sa fac să nu îmi mai vadă alții lista de prieteni de pe FB? La câte actualizări îmi trimit s-a schimbat meniul cu totul față de cum îl știam înainte. Mersi
Salut ce trebuie sa fac sa fie sigura? Acest server nu a putut dovedi că este ***********certificatul său de securitate provine de la *.la......ro. Cauza poate fi o configurare greșită sau interceptarea...? (mai mult)
Contul meu de facebook a fost inchis pana ce voi reusi sa dovedesc că- mi apartine, am trimis un mesaj + o poza cu buletinul, fiindu- mi ceruta o poza cu un act de identitate. Aveti ideea care sunt...? (mai mult)
Stii ce este Cyberbullying-ul?
Salut.Care sunt siteurile de incredere pentru cumparaturi online?
Daca intru pe o retea wifi pe diverse site- uri se poate vedea pe ce am intrat eu si cine a intrat? Aceeasi intrebare si prin date mobile. Pot afla ai mei pe ce am intrat daca se duc la magazine cu reteaua...? (mai mult)
La Vodafone este acum o reducere de 120 lei( una cu un iepuras) la reinnoirea abonamentului pe 2 ani. stie cineva daca aceasta reducere este doar online? si eu am un abonament de 4 ani iar daca eu il reinnoiesc...? (mai mult)
Un sfat si pentru mine, m- am saturat sa fiu singur, vreau si eu sa am pe cineva langa mine? Simt nevoia sa am pe cineva langa mine, dar vedeti voi chestia este sunt timid, nu am iesit niciodata cu...? (mai mult)
Buna tpu.Am primit un raport pe fb si m-i-a fost blocat contul. Ce sa fac ca sa il deblochez si sa i dau si eu raport acelui baiat? Am mare nevoie. Funda! Ps: Eu pe telefon ma conectam.
Am o intrebare, stiti cumva cat timp tine licenta gratuita la antivivrusul bitdefender free edition?
Doresc sa platesc o firma/un site din Anglia pentru un anumit serviciu. Iar ca sa platesc ei mi- au trimis pe mail un formular unde trebuie sa completez urmatoarele : Numarul cardului, numele companiei...? (mai mult)
"În urmă cu câţiva ani, aplicaţia de mesagerie instantă a Facebook nu arăta expeditorului unui mesaj dacă destinatarul a văzut sau nu mesajul trimis, permiţând celui din urmă să răspundă...? (mai mult)
Cum mă asigur că nu-mi va sparge nimeni contul?
Cine îmi poate zice un antivirus bun?
ESET NOD32 sau Bitdefender?
Am o intrebare legata de streamago. Acum cateva minute, prietena mea a intrat pe aceasta aplicatie si a fost live pe facebook, eu nu am stream, dar am intrat sa o vad si i- am dat si un comm, ...? (mai mult)
Salut lume! Am si eu o nelamurire. Am dat block de curand unei persoane cu care discutam mai tot timpul pe chat- ul de la facebook (ne- am certat, etc.). Desi i- am dat block, a doua zi acea persoana...? (mai mult)
As vrea sa stiu care dintre datele personale de pe un iphone (cont icloud, id Apple, cont games store etc) sunt facute publice, in sensul ca le pot vedea alti utilizatori de iphone?
AJUTOR! Buna ziua, TPU. Am o problema de ceva vreme. Un numar necunoscut mie ma tot hartuieste! Deja nu stiu ce sa mai fac, acum m- a lasat. Numarul necunoscut i l- am dat mamei mele si unei colege...? (mai mult)
Hey, TPU! Urgent, funda.Cineva mi- a spart parola de la facebook, si mi- a dezactivat "momentan" contul.Nu- l pot folosi decat daca îmi pun poze si date personale, sau nu stiu exact ce spunea, pentru...? (mai mult)
Cum schimb setarile de confidentialitate pe Facebook?! Adica sa imi dea un necunoscut like? :) Mersi!
Salut tuturor! Scz ca pun intrebarea aici dar am nevoie de un raspuns cat mai rapid. Un prieten a avut un keylogger in PC timp de 2 saptamani in acest timp pers care ii l- a trimis a vazut toate datele...? (mai mult)
Am o problema! Am un Samsung galaxy Gio, sunt in Vodafone la cartela si un tip imi cunoaste numarul pur si simplu ma hartuieste cu apeluri si tot asa as dori o modalitate prin care i- as putea baga numarul...? (mai mult)
Cineva, stiindu- mi datele personale, a creat un cont gmail cu datele mele. Ce ma deranjeaza este ca il foloseste in scopuri nu tocmai ortodoxe. Ce pot face? Precizez ca in prop de 99% stiu cine a facut...? (mai mult)
Ce fac daca un baiat ma hartuieste ca ma bate si stie adresa mea, numarul meu si problemele fratelui meu? RASPUNS URGENT VA ROG
Stiati de programul asta?! Incercati sa va protejati! http://www.evz.ro/detalii/stiri/programul-care-fura-date-personale-de-pe-facebook-903383.html
Iata o problema de la o colega de scoala:s- a cunoscut cu un baiat pe net, apoi s- a ajuns prin a face., , sex, , prin webcam.Acum s- a ajuns la probleme mari, hartuiri, tel anonime...parerea voastra:ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!