Cei mai activi useri din categoria Siguranţa pe Internet pe 4 Decembrie 2024 sunt:
Mi- am introdus datele cardului pe un site de tip phishing, din acela de pe olx. am iesit repede de pe site- ul acela si nu am completat toti pasii, numai ca telefonul a completat automat campurile cu...? (mai mult)
Daca ma conectez cu un VPN din România tot in România, schimbă cu ceva situația imi criptează datele sau tot așa?
Buna TpU! Ma numesc Alex si azi am vazut ca mi- a fost spart contul de Instagram. Am incercat sa schimb parola si sa deconectez userii activi. Am deconectat un user din undeva din Africa dar de fiecare...? (mai mult)
Buna! Știe cineva cum se poate accesa site-ul DarkWeb? Si pentru ce anume este si ce se afla pe el?
Cineva își face conturi pe diferite site- uri franțuzești cu datele mele personale. A plătit chiar un abonament utilizând cardul meu. Cum se poate întâmpla asta și ce pot face? Menționez ca nu...? (mai mult)
A gasit cineva clientul de email Mozilla Thunderbird in magazinul de aplicatii Google Play ca eu nu am dat de el si am cautat de vreo cateva ori? Doar varianta desktop am vazut ca exista.
Am montat un video dragut pe Youtube https://youtu.be/_C20nB9xcfc Cum pot obtine vizualizari si abonati? care este secretul de a obtine toate astea?
Salut.Un mic ajutor, va rog! De ceva timp tot aud de CLIENT DE MAIL si nu prea stiu ce face mai exact acest client de mail. Dupa ce m- am interesat un pic pe internet am ajuns la doua nume mai rasarite...? (mai mult)
Buna! De ce cand ma uit in istoricul cautarilor pe Youtube imi apar cautari noi, ca si cum altcineva imi foloseste Youtube, mentionez ca nimeni nu are acces la telefonul meu.
Am nevoie de ajutor urgent. Dacă cineva a impartit contul cu mai multe persoane si persoana care nici macar nu a mai platit are contul platit de o alta persoana, gen adica prin ceea ce vreau sa spun ...? (mai mult)
Bună ziua, am vrut sa vând o camera și am pus- o pe olx și după o ora am primit un mesaj pe wapp de la o fata ca ar vrea tranzactie olx, eu habar nu aveam de asa ceva...în fine mi- a trimis un ...? (mai mult)
Buna ziua! Tocmai am primit pe messenger acest mesaj " Messenger alerts about unrecognized logins into your Facebook account are disabled. You will continue receiving login warnings via system notifications...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare. Sa zicem ca cineva de pe net vrea sa imi trimita un colet. As putea primi acel colet fara sa le dau adresa mea si numarul meu de telefon? Pentru ca sa fim seriosi, nimeni nu...? (mai mult)
Salut, vreau să mă ajutați dacă puteți, această întrebare e doar pentru experți, deci să nu dați concluzii pripite, vreau un răspuns concret. Am facut un cont de Gmail cu vpn pe Brazilia...? (mai mult)
Buna, am o problema, am fost la frizerie sa ma tund, acolo mi s-a făcut o farsa de către frizer și am fost filmat, aceasta filmare a arătat-o mai multor persoane, ce pot sa fac in privința asta?
Salutare! Dacă în calculator am instalat fără sa știu o aplicație care are ascunsa în ea un Virus Rat de tip troian, adică un fel de keylogger care are acces complet la calculator și după am...? (mai mult)
Offf. Am accesat un link..aiurea. Posibil plin de virusi! Ce se poate intampla? Aveti grija la lincuri necunoscute ori trimise de necunoscuti pefacebook, ori necunoscte! Mare grija,!:(((
Daca am primit un scam in valoare de 500 de lei, iar tipul respectiv mi- a promis banii, dar nu i- am primit si am anuntat politia spunandu- le toate detaliile despre acesta inclusiv numele, locatia...? (mai mult)
De curand mi-am instalat windows-ul de pe site-ul lor oficial si acum imi zice ca o expirat. Trebuie sa il cumpar serialul?
Salut! Eu aveam un cont de Yahoo însă nu am mai intrat pe el de ceva timp, iar astăzi când am încercat sa mă reconectez după ce am băgat adresa și parola, mi- a cerut ceva metoda de confirma...? (mai mult)
Buna! Daca am setat pe Instagram sa nu primesc mesaje de la persoanele pe care nu le urmaresc pe Instagram, voi vedea vreodata mesajele? De exemplu daca ma hotărăsc sa dezactivez funcția?...? (mai mult)
De la ce broker pot cumpăra acțiuni ale unor companii americane sau ruse dacă mă aflu în România / Moldova
Salut! A primit cineva de pe aici tag- uri pe Instagram în postările acelea cu iPhone 13? E clar că este fake, dar pe mine mă frământă faptul că persoanele acelea pe care nici măcar nu le cunosc...? (mai mult)
Vi se pare ok publicarea datelor personale (cnp-etc.) online în vederea unei angajări? Am înțeles că Glovo cere / pretinde lucrul acesta pentru a te putea angaja la ei!
Salutare lume draga, de ceva timp n- am mai deranjat pe nimeni dar acum am mare nevoie de voi și urgent tare, am în familie un cont de Facebook furat cu totul adică cel care a furat contul și schimbat...? (mai mult)
Salutare lume draga, de ceva timp n- am mai deranjat pe nimeni dar acum am mare nevoie de voi și urgent tare, am în familie un cont de Facebook furat cu totul adică cel care a durat contul și schimbat...? (mai mult)
Buna TPU. as dori si eu un program sau ceva asemanator pentru laptop. vreau sa ma filmez pe laptop, dar nu stiu niciun program de genul care sa functioneze cam 10 ore neintrerupt. ofer funda
Cine si-a mai sters Facebook-ul? Cum v-ati simtit dupa ce l-ati sters? Eu l-am sters si ma simt mai libera si mai linistita.
Salut! Imi poate explica si mie cineva, va rog, ce înseamnă "Avertisment de intimitate" la WiFi pe iPhone? Am un iPhone 11 si de ceva timp imi apare prostia aia. Am citit eu ceva pe net, dar nu prea...? (mai mult)
Salut a comandat cineva de pe site-ul https://www.hypefire.store ca vreau sa stiu daca au replici 1 pe 1
Va salut, am o intrebare: cum pot sa filmez pe o aplicatie de socializare gen "Azar Live" pentru ca aplicația nu îmi da voie nici sa fac screnshot, pur și simplu nu te lasă să înregistrezi sau ...? (mai mult)
Va salut, am o intrebare: cum pot sa filmez pe o aplicatie de socializare gen "Azar Live" pentru ca aplicația nu îmi da voie nici sa fac screnshot, pur și simplu nu te lasă să înregistrezi!
URGENT.Buna, a incercat cineva eMAG genius transport gratuit 3 luni? Ati avut probleme cu cardul? Toate comenzile se platesc cu cardul sau poti si ramburs? multumesc!
Care sunt procedurile și la ce trebuie să fim atenți atunci când cumpărăm din China prin Ebay. (nu încerca să lași un răspuns fără cunoștință, doar de dragul de a crede că a fost folositor...? (mai mult)
Sedeam pur si simplu pe insta si brusc ma intreaba daca nu sunt robot si imi spune sa ma verific si ma verifica si spune. Îţi mulţumim că ai confirmat informaţiile. Vom verifica informaţiile ...? (mai mult)
Cineva a creat un cont de Instagram pe care sa putem intra amandoi. Problema e ca, daca intra la setari, Instagram afiseaza dispozitivul si locatia de pe care te- ai conectat pe contul respectiv. Ma ...? (mai mult)
Vorbeam pe discord si imi spune administratorul serverului de discord ca imi stie numele complet nr meu de telefon adresa si altele. si ma simt amenintat
Nu stiu daca am un virus in calculator, dar de fiecare data cand incerc sa caut ceva pe google, o informatie de care am nevoie, imi apar in rezultate foarte multe linkuri de la un site anume "osmenoga.su"...? (mai mult)
Bună! Nu am mai accesat messenger/Facebook de ieri. ( nu am închis filele, doar nu am mai intrat). Azi, îmi apare ca și cum am fost activat acum 3h ( deși eu nu am întrat deloc. Este posibil din...? (mai mult)
Am următoarea nelămurire. Mi am făcut cont pe un site de vânzări online. La un moment dat îmi vine mesaj de la ei(vexio): "Iti multumim pentru inregistrarea la Vexio. Mai jos gasesti datele necesare...? (mai mult)
Salut! Acum cateva zile contul meu de Facebook a fost spart. Astazi am vazut ceva cu ai ceva de plata. Am intrat, m- a bagat pe Facebook ads si imi arata ca am de plata 200de lire egiptene pentru a continua...? (mai mult)
Am uitat parola de la laptop. E un HP si nu l-am mai fosit de mult. Se poate schimba? Daca sa, ma poare ajuta cineva?
Salutare, pe data de 29/12/2021 la ora 2- 3 am fost deconectat de la contul de Facebook, si nu am putut intra... deoarece mi- a fost schimbata parola fara sa stiu. Am cautat pe Google Facebook Assistent...? (mai mult)
Buna. Ieri nu am putut sa- mi accesez contul de Instagram. De fiecare data cand incerc sa ma loghez, imi apare ca trebuie sa astept cateva secunde, apoi sa incerc din nou. A trecut o zi si nimic. Poate...? (mai mult)
Am dat restart la calculator si a disparut reteaua de wireless(mereu dispare cand il deconectez sau dau restart, nu asta e buba insa) deoarece am un adaptor wireless mic de la tplink model: TL- WN722N(V...? (mai mult)
Daca eu pe Whatsapp am poza cu Hitler, nume Adolf Hitler, si in bio ARBEIT MACHT FREI, e ceva ilegal?
Nu mai merge sa trimit mesaje pe Instagram, este deja al doilea account care il fac si am aceeasi problema, apare un mesaj jos cand vreau sa trimit mesaj de pe pc spunand a aparut o problema te rugam...? (mai mult)
Ce motive are un user să- și creeze două conturi pe un site și să activeze pe amândouă dar dacă- l întrebi dacă e una și aceași persoană, să nu recunoască? Nu mă refer neapărat la trolli...? (mai mult)
Cum pot sa dezactivez un cont Facebook. mai vechi daca am uitat date le contului?
Buna TPU! Am un cont de Instagram doar sa urmaresc retete si exercitii de sport. Contul este cum at veni "fake" pentru ca nu postez pe el si nu il folosesc doar cand vreau sa caut ceva. Nu este pe numele...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului