Programele sunt gratis (libere). In general firmwareul pentru mobil este gratis. Are dezavantajul ca poti strica definitiv mobilul.
Daca descarci ceva ilegal primesti amenda muzica, filme, jocurii etc
descarcarea nu e interzisa, poti descarca toata ziua ce este legal, vizionarea online este legala
Citeste licentele programelor.
Daca sunt free sau sharware, atunci nu vei fi amendata, dar pastreaza copia licentelor.
Amenda poti plati pentru folosire de programe "sparte", pentru care ai obligatia de a plati, dar ai omis-o.
Am inteles, dar le-am luat free, doar sa incerc, iar primul nici macar nu trebuie instalat. e vreo problema.Te rog mult uita-te si tu pe aceste site-uri si vezi daca le-am luat ilegal, te rog eu mult de tot.
Bro,am inteles ca pe calculator nu poti instala jocuri, gen pe telefon am inteles ca poti doar de pe Google Play si atat, e adevarat?
Pe calculator poti folosi Bluestacks sau Android x86, deci cred ca trebuie sa descarci jocuri pe format x86 (Intel/AMD).
Programele sunt gratis (libere). In general firmwareul pentru mobil este gratis. Are dezavantajul ca poti strica definitiv mobilul.
Buna Georgian,
Daca locuiesti in Germania si vrei sa afli mai multe despre legile pe care trebuie sa le respecti in mediul online te invitam sa accesezi http://www.nummergegenkummer.de