| Stokyurss a întrebat:

Am o întrebare, de doua luni nu pot intra pe contul de Facebook, acum doua luni mi-a apărut un mesaj "trebuie sa îți autentifici identitatea" am lăsat atunci o copie de buletin în căsuța corespunzătoare și cam atât mi s-a cerut de atunci pana acum nu mai am acces la cont îmi spune chestia asta: Din păcate, nu îți vei putea accesa contul cât timp revizuim aceste documente noi. Apreciem răbdarea ta și te vom contacta în cel mai scurt timp.
Au trecut totuși 2 luni, ma gândesc ca un angajat a omis cererea mea. Nu înțeleg de ce a durat atât. Am tot cautat unde pot lăsa o noua cerere de autentificare și nu exista nimic, o singura chestie am găsit unde îți lași copie după buletin și adresa de e-mail, dar acolo îmi spune când dau continuare, este valabila doar pentru conturi dezactivate, iar contul meu nu este dezactivat, deși nu apare pe Facebook acum dacă îl caut dar nici dezactivat nu este. Ma poate ajuta cineva ce pot sa fac în situația asta?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| floreadan a răspuns:

Numele si datele din buletin trebuie sa fie identice, daca nu, sunt sanse mici sa mai poti recupera contul.