| Alessia2225 a întrebat:

Buna,am si eu o întrebare, cum pot sa procedez cu postarile publice de pe Facebook, sa le am publice, dar sa comenteze si aprecieze doar cei din lista de prieteni, merci

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta nu se poate, ca de sunt "publice" le vede tot publicul din lume si pot comentati tot publicul din lume.

daca vrei ca numai prietenii tai sa-ti raspunda, atunci setezi contul pe privat si postarile sa le vada numai prietenii tai.

| darrio2007 a răspuns:

Nu se poate sa le ai si publice si sa le vada doar prietenii.
Intri in Setari si bifezi Doar prietenii mei.
Cand este Public, oricine de pe Facebook le vede si poate comenta.

| Alessia2225 explică (pentru darrio2007):

Ba da, am vazut la lume care nu sunt prieteni cu mine ca au postari publice, nu le pot aprecia și comenta, dar le vad, deci sunt postari publice pe care le vad toti dar le comentează și apreciază doar cei din lista de prieteni, oricum merci de raspuns!

| darrio2007 a răspuns (pentru Alessia2225):

Daca nu sunt prieteni cu tine, de unde stii ca postarile sunt apreciate doar de cei din lista lor de prieteni?

| Alessia2225 explică (pentru darrio2007):

Am văzut la niște persoane postari publice, apreciate de prieteni și comentate de ei, eu am ca persoana străină vad sub postare doare trimite și distribuie, nu am optiunea de a aprecia sau comenta, din pacate nu pot sa arat o poza aici.

| MarianWLF a răspuns:

De pe tel, intri pe Facebook, in dreapta sus ai poza intr-un cerculet si cele 3 dungi "≡", apesi acolo:
-dai in jos pana gasesti "setari si confidentialitate"
- apesi prima optiune "setari"
-unde scrie "Instrumente si resurse" ai sub "Optiunile de confidentialitate" apesi acolo, dupa iti apare prima optiune "Cine poate vedea ce distribui", intri dai continua si selectezi cum preferi

| Kufu95 a răspuns:

Doar persoana aceea poate să schimbe dacă dorește să aibă postările publice.

| RADUCU12369 a răspuns:

Din setări