| Amalia20010712 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare de ce imi arata in aplicatia cardului raiffeisen bank ca am facut o tranzactie de 59 de lei pe 13 ianuarie 2025 cand de fapt eu sunt in 11 ianuarie 2025 cand am vazut tranzactia pe care nu stiu sa o fi facut eu si scrie,, google google play ap g.co/he" cică aici i-am transferat pe 13 ianuarie dar noi suntem in 11 cum vine asta cine stie va rog dau funda multumesc

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este foarte simplu si valabil entru toate bancile din lume: bancile inchid vineri la ora 17dupa amiza si toate tranzactiile facute dupa aceasta ora sunt procesate in prima zi de lucru a saptamanii urmataore, adica LUNEA, iar in cazul tau fiind vorba de luni, 13 Ian. 2025

| Amalia20010712 explică (pentru Violleta2022):

Nu am stiut multumesc..se proceseaza in timpul saptamani dar banii ii trage dupa card? in orce zi la orce ora. oricum nici nu stiu cum s-a produs aceea tranzactie ca eu nu am facut transferul acela poate copii din greseala nu stiu oricum multumesc

| Violleta2022 a răspuns (pentru Amalia20010712):

Daca nu ati facut tansferul sunati la banca dvs sa investigheze plata si sa va schimbe cardul bancar, ca poate fi un caz de frauda.
Ori investigati acasa ca copii sa nu fi facut plati online, cu cardul dvs, ceea ce este de rau, fiindca este considerat furt si copii trebuiesc pedepsiti.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Noi n-avem de unde sti, asa ca du-te luni la o unitate a bancii si o sa afli.

| eliancodrut a răspuns:

Pentruca 11 si 12 sunt zile nelucratoare. Si mai este o problema: una este data tranzactiei si alta a inregistrarii si platii operatiunii.