Nu, stai linistita ca nu se va intampla nimic. Mai ales daca esti minora, nici nu ai cum sa achizitionezi un apartament. Atacurile hack-erilor se dau la conturi „grase" unde se afla informatii deosebite, card-uri si conturi de banca. Tu pur si simplu ai accesat un site de apartamente sau ceva asemanator si automat aia iti trimite email-uri, primesti notificari cand se schimba ceva in acel site. Daca te-ai dezabonat, nu te mai deranjeaza email-urile dar ar fi bine sa mergi in site-ul acela si sa stergi si contul.
Buna Maria,
Iti recomandam sa intri pe adresa ta de Yahoo si sa-ti schimbi parola urmand sfaturile mentionate aici http://oradenet.salvaticopiii.ro/......eni-contul
De asemenea, te sfatuim sa iti securizezi conturile precum adresele de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis.
Marcheaza ca Spam mesajul primit sau dezaboneaza-te si cel mai probabil nu vei mai avea probleme.
Daca stii ca te conectezi si de pe așlte dispozitive, de exemplu intri din laptop dar si din tableta, locatia nu poate fi exacta. De exemplu eu locuiesc in Focsani dar locatia mea este afisata ca Bucuressti sau Cluj. Deci daca te conectezi si de pe alte dispozitive, yahoo te anunta ca te-ai conectat din alt dispozitiv dar nu iti afiseaza locatia exacta ci... Bucuresti sau alt turn. E-mail-ul de la apartamente este doar un spam. Mai toti primim email-uri tip spam(nefolositor). Click pe acel email si ilmarchezi ca spam. Data viitoare emailul va intra in folderul spam pe care le vei sterge.
E vreo problema daca cand am dat dezabonare mi.a sceis numele complet? Si ar fi putut face un hacker cont cu datele mele sa inchirieze un apartament, etc.Imediat iti dau funda
Nu, stai linistita ca nu se va intampla nimic. Mai ales daca esti minora, nici nu ai cum sa achizitionezi un apartament. Atacurile hack-erilor se dau la conturi „grase" unde se afla informatii deosebite, card-uri si conturi de banca. Tu pur si simplu ai accesat un site de apartamente sau ceva asemanator si automat aia iti trimite email-uri, primesti notificari cand se schimba ceva in acel site. Daca te-ai dezabonat, nu te mai deranjeaza email-urile dar ar fi bine sa mergi in site-ul acela si sa stergi si contul.