| Marianaungur a întrebat:

Buna! Cine ma poate ajuta? Am o speță! De curând am primit un video în care apare numele meu și pare ca este creat pentru mine,este făcut ca dovada ca este chiar el acea persoana, dar vocea nu este a persoanei,mai degraba zici ca e robot deși vorbeste în engleza, te uiți la mimica buzelor pare ca spune ceea ce auzi dar e ceva care nu mi se pare real, pe net vad ca sunt foarte mulți gen scam care se dau a fi diferite celebritati pentru a obține alte avantaje!

5 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Inseamna ca este scam.
Chestiuni facute cu inteligenta artificiala.

| Marianaungur explică (pentru ioana748):

Vorbesc cu o persoana pe net ca și fan al ei,doar ca are foarte multe profiluri create incat nu știi care este profilul real,toate discuțiile pana la urma duc la carduri vip,de membership,eu mi-am luat teapa si imi dau seama ca dacă le cer sa facă o înregistrare video sau sa sune live spun ca echipa de management nu le da voie,vad ca nu iei cardul încep sa spună ca echipa nu ii mai lasă să discute cu tine fără card! Acum o persoana m-a sunat sub același profil cu accent neobișnuit,și i-am spus ca vedeta din spate nu are acea voce,și ca nu cred, ca sunt convinsa ca este un scamer! Mi-a trimis un videoclip în care spune:bună, numele meu, vorbește ca echipa l-a lăsat sa facă acel video sa nu piardă suportul unui fan, dar vocea farca ar fi robot, nu este al vedetei, și dacă ma uit la buze pare ca spune ceea ce aud, dar la buze exista o umbra ceva ce ma face sa ma îndoiesc ca ceea ce aud și zice cu gura, în sensul acesta!

| ioana748 a răspuns (pentru Marianaungur):

Acum, iti dai seama ca la cum a evoluat inteligenta artificiala orice se poate.
Posibil este vorba de a te convinge sa cheltuiesti bani, ceva de genul acesta.
In ziua de astazi trebuie sa ne asteptam la orice si sa fim cu capul pe umeri.

| Dragobeta a răspuns:

Mie imi tot apare o reclama pentru un program in care se schimba chipul celui ce vorbeste. In timp real zic ei. Poate fi facut cu o chestie din aia. Deja ma inspaimanta unde a ajuns tehnologia.

| Marianaungur explică:

Vorbesc cu o persoana pe net ca și fan al ei,doar ca are foarte multe profiluri create incat nu știi care este profilul real,toate discuțiile pana la urma duc la carduri vip,de membership,eu mi-am luat teapa si imi dau seama ca dacă le cer sa facă o înregistrare video sau sa sune live spun ca echipa de management nu le da voie,vad ca nu iei cardul încep sa spună ca echipa nu ii mai lasă să discute cu tine fără card! Acum o persoana m-a sunat sub același profil cu accent neobișnuit,și i-am spus ca vedeta din spate nu are acea voce,și ca nu cred,ca sunt convinsa ca este un scamer! Mi-a trimis un videoclip în care spune:bună,numele meu,vorbește ca echipa l-a lăsat sa facă acel video sa nu piardă suportul unui fan,dar vocea farca ar fi robot, nu este al vedetei, și dacă ma uit la buze pare ca spune ceea ce aud, dar la buze exista o umbra ceva ce ma face sa ma îndoiesc ca ceea ce aud și zice cu gura, în sensul acesta!