Cred că poți, prin serviciul post restant al Postei Romane. Nu stiu exact cum functioneaza cu plata ramburs, ii poti intreba, daca există vreo solutie (le spui adevarul si te informeaza daca sunt variante). Dacă nu adresa, numele real, tot trebuie să ți-l dai dacă e vorba să primești bani (banii ii primesti, doar dacă faci dovada că ești tu destinatarul, printr-un act de identitate/pașaport)
Si cum iti iei banii? Daca pui ramburs
Daca vrei sa fii anonim, iei banii prin bitcoin, asa procedeaza vanzatorii de pe deep weeb.
Cred ca si tu vrei sa vinzi legale fara sa te prinda politia
Nu ai specificat ca VINZI acele lucruri.
Daca vrei sa primesti bani pentru ei, atunci trebuie sa fie o adresa sau un cont bancar pentru primirea banilor, dar la noi nu exista conturi anonime.
Ca urmare, nu ai posibilitatea de a primi banii anonim.
Vreau sa vand chiloti cu rugina.
Da, dar rugina e originala?
"Sunt fete care trimit chiloti si nu le dau cumparatorilor adresa"
La asta s-a ajuns sa fii obsedat (nu tu cel care ai deschis topic ci **** care comanda asa ceva), credeam ca numai in Japonia era moda asta, bine acolo sunt mai sofisticati au aparate in care bagi banul si scoti chilotul
Platesti pe un om.care are drum in acel oras sa iti duca coletul. Nu esti mai atragator daca faci cadouri anonime, poate mai mult sperii persoana
E vorba de protejarea identitatii tale, nu vreau sa ma trezesc la domiciliu cu toti ciudatii
anonim_4396 întreabă: