Ști că multe de pe site-urile deep-web implică, hackeri criminali și astfel de oameni în plus activitatea ilegală e oprită de FBI, mulți recomandă să eviți astfel de site-uri deoarece poți avea probleme.
Depinde cu cine interacționează, ce conținut descarcă, și ce urmărește, oricum el decide și el suportă consecințele, eu doar mi-am exprimat opinia.
Daca doar priveste nu are de ce da aiba probleme
Buna,
Termenul "deep web" sau "darknet" se refera la continutul de pe Internet care nu este indexat de motoarele mari de cautare, adica nu se poate gasi la o simpla cautare Google.
Un clip care explica ce inseamna acest lucru gasesti aici https://www.youtube.com/watch?v=_UOK7aRmUtw
Te sfatuim sa eviti accesarea deep web-ului - poti da peste continut ilegal sau daunator.
Salut, nu poti accesa deep web-ul cu un browser normal, pentru al aceesa iti trebuie un browser special.
Nu iti recomand sa intri in nici un caz (hackeri, criminali, droguri, torturi, vanzare de arme etc)
Descarca tor si cauti pe acolo tot ce vrei te poti uita linistit...ca spectator dar sa nu cumperi vinzi etc.
Vere, esti prost? Nu veri sa gasesti site-ul ala, nu mai dormi la noapte VERICULEE