| aurgrigor8 a întrebat:

Bună,dacă cineva îmi folosește identitatea (adică a făcut un cont de Facebook cu pozele mele) i-am dat raport cum ca îmi folosește identitatea (dar această a decupat puțin poza ) și contul nu se închide încă alte 5 pers au dat raport "fără rezultat" ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| Ora de net a răspuns:

Buna,

Te sfatuim sa raportezi in continuare profilul acela ca fiind unul fals si in acelasi timp sa te asiguri ca profilul tau respecta termenii si conditiile Facebook - https://www.facebook.com/terms.php

Mai mult decat atat, ceea ce poti face este sa apelezi la politie sau la un avocat specializat pentru intentarea acestei persoane in judecata daca ii cunosti identitatea.

Pe viitor, te sfatuim sa ai grija de datele tale personale, sa nu postezi poze si informatii in mod public, sa nu le trimiti pe acestea altora si sa nu adaugi in lista ta de prieteni persoane necunoscute sau care nu sunt de incredere.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Iesi din contul tau de pe telefon - intra de pe un calculator - schimbi parola contului - iesi din cont.
Vei primi o notifcare pe e-mail sau pe telefon sa-ti confirmi identitatea, iar dupa aceea vei folosi parola noua.

Cel care iti foloseste contul nu va mai avea acces.

| aurgrigor8 explică (pentru Bula):

Pai faza e ca a făcut alt cont cu pozele mele...nu are parola de la contul oficial ci a făcut alt cont fake (cu pozele mele+ ca da msje la cunoscuți și vb fffft urât)

| Bula a răspuns (pentru aurgrigor8):

1. Raporteaza-l pentru cont fals si denigrator!
2. Depune plangere la politie pentru falsificare de identitate si dnigrarea imaginii tale! Nu uita sa copiezi si link-ul paginii fake, sa-l poti preda, precum orice alta informatie despre individ, ce le cunosti.

| lupulSingle a răspuns:

Fai in continuare raport posteaza pe grupuri sa dea raport si sa fie raportu bine explicat... Funda?

| CosoreciLaura a răspuns:

Așa am pățit și eu îmi folosește poza