Nu se intampla nimic. Nu vei ajunge prea departe. Vei vedea droguri oameni chinuiti deci nimic extraordinar de frumos. Si daca n-ai date importante in telefon, imagineaza ti ca cineva ar avea acces la camera ta frontala? Sau sa fii urmarit in continuu.Ce zici? Intri?
Salut,
DarkWeb reprezintă o parte a internetului unde este conținut preponderent ilegal, poți foarte ușor să ajungi la materiale dăunătoare sau să iei viruși. Simpla accesare a anumitor tipuri de conținut poate fi catalogată de lege ca fiind o acțiune ilegală.
Îți recomandăm să eviți să folosești browsere și să accesezi astfel de conținut și să nu introduci date personale sau să descarci fișiere pe site-uri nesigure.
Nu prea are ce sa ti se intample. Acum ceva ani am intrat ca tembelul pe un site droguri/arme si nu ma lasau sa vad produsele daca nu aveam cont, asa ca mi-am facut cont . Am intrat pe anumite forumuri, chaturi, si site uri gore. Nu a venit nimeni dupa mine. Povestile pe care le vezi pe yt nu sunt adevarate, si daca vrei sa intri ar trebui sa ti iei ceva metode de securitate: un vpn, sa nu faci browser ul tor fullscreen. Si oricum am auzit ca in prezent, fbi si celelalte servicii secrete au dat jos mai toate organizatiile criminale, au ramas doar elitele care au in spate ani de cunostinte in it, si ca sa le accesezi "afacerile" ai nevoie si tu la randul tau de cateva cunostinte informatice
tadina125 întreabă: