| Maria19921407 a întrebat:

Bună.ma puteti, ajuta va rog. Am distribuit pe Facebook aceeasi postare, pe mai multe grupuri și acum nu mai pot sa distribui nimic.
Nici sa postez nici sa distribui pe nici un grup.de o săptămână încerc și nu ma lasă să postez sau sa distribui.am încercat sa întru de pe alt Facebook și la fel nu ma lasă să distribui sau sa postez pe nici un grup de pe Facebook și nu înțeleg de ce.cu primul Facebook am înțeles ca au considerat ca este spam pentru ca am distribuit prima data de mai multe ori.dar ce treaba are al doilea Facebook? ca nu am distribuit deloc și tot nu ma lasă.și aveți idee cât timp o sa mai am restricție în privința asta? deja a trecut o săptămână. Și de câte ori am voie pe zi sa distribui? ca sa nu mai pățesc asta

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum nu intelegi de ce?
Fiindca ai incalcat termenii de folosinta a FaceBookului, prin postari neadecavate, considerate spam, indiferent ca ai 1 cont sau 10.
Blocarea contului este facuta de Fb in functie de gravitatea incalcarii si ei iti spun pe ce perioada esti blocata.
Postarea de spam nu este permisa nici macar 1 singura data, si ma asteptam sa fii intels de ce ai fost blocata si sa nu mai repeti aceeasi gresela, dar se pare ca tu nu intelegi, odata ce continui s apui intrebarea "Și de câte ori am voie pe zi sa distribui?"
Spamul NU este permis niciodata si nici postarile altora care contin drept de propietate (copyright).

| Cipi1212 a răspuns:

Ai grupuri proprii sau grupuri sociale?