Cum nu intelegi de ce?
Fiindca ai incalcat termenii de folosinta a FaceBookului, prin postari neadecavate, considerate spam, indiferent ca ai 1 cont sau 10.
Blocarea contului este facuta de Fb in functie de gravitatea incalcarii si ei iti spun pe ce perioada esti blocata.
Postarea de spam nu este permisa nici macar 1 singura data, si ma asteptam sa fii intels de ce ai fost blocata si sa nu mai repeti aceeasi gresela, dar se pare ca tu nu intelegi, odata ce continui s apui intrebarea "Și de câte ori am voie pe zi sa distribui?"
Spamul NU este permis niciodata si nici postarile altora care contin drept de propietate (copyright).
Campionul zilei, cine hotaraste care este si care nu este, spam? Si-apoi, cine esti tu sa certi pe cineva? Poate a postat prea multe, intr-o zi, ori prea multe de la aceeasi pagina, fara sa fie spam. La fel se intampla si poate fi blocata. Cat despre afirmatia ta ca "ei iti spun pe ce perioada esti blocata", afla ca nu e asa. Nici macar nu se deranjeaza sa notifice.
Sunt extrem de multe postari si comentarii care incalca standardele moralitatii, care nu-s aceleasi cu standardele comunitatii.
Hai, Doamne ajuta!
Ti-ai facut cont nou ca-ti era rusine sa comentezi de pe cel uzual?
Exista reguli pe forumul asta, impuse de Administratia forumului, asa ca mergi si citeste-le daca esti curios!
Esti in eroare. Nu am facut niciun cont nou, ci m-am logat cu FB. Odata ce am aceasta optiune, inseamna ca nu incalca regulile.
Cum le sti tu, pe toate, ca un om mare!
Mai fetita, chiar sunt un om mare, dar tu nu ai habar.