Fa-i reclamatie la politie, iar pe viitor nu mai da buletinul nimanui si nici nu-ti pai pui degteul sau fata online, facand conturi pentru altii.
In primul rand trebuie sa povestești la politie. Astfel il oprești sa mai insele si alte persoane.
Nu se prea intelege, ce suma ai de plata si unde.
Intrebarea este ambigua si raspunsurile vor fi la fel.
Am inteles de la un politist ca daca nu pot dovedi ca mi au fost furate datele personale si ca am fost inselat, pot primi inca un dosar pentru mărturii mincinoase sau ceva de genul si o incurc mai tare. Persoana care " mi-a facut felul" are multe antecedente si e pregatita cu avocati si multe altele…
Si eu mi am pierdut buletinul si cineva a facut un imprumut la banca si tot la politie am rezolvat acum nu stiu daca se aplica si in cazul tau dar altceva nu ai ce face
Sa spunem ca platesc ce e de platit, daca imi schimb buletinul, persoana respectiva ar mai putea profita de datele mele? Se schimba ceva?
Daca schimbi buletinul ti se schimba seria și alt numar al cartii de identitate si poza normal. CNP ul nu se schimba dar nu o sa mai poata sa faca nimic dupa
Stiu ca, CNP ul il ai pe viata, doar asta voiam sa stiu, o data ce se schimba seria, data expirarii buletinului, mai are cum sa fie valabila acea "copie" a persoanei care ti l a furat?
Normal ca nu mai e valabila