anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati auzit de Site-ul Koxbank.com? Acesta este un Site Real sau Fals? Am aplicat pe acest site, pentru un Credit de 10.000 euro pe 5 ani, la Banca Koxbank care pretinde ca ar fi din Franta, in urma discutiei avute cu cei de la aceasta Banca. Dar pe Internet sunt info ca acest Site, ar fi in Statele Unite. Eu nu stiu ce sa mai cred pentru ca cei cu care am vorbit doar prin mesaje, vorbesc putin ciudat si ei spun ca sunt foarte seriosi si voi primi sigur creditul de 10.000 euro daca voi plati mai intai o Taxa de Transfer international de 229 euro, urmand ca imediat sa primesc cei 10.000 euro pe Card. Koxbank.com este Real? Si Banca Koxbank chiar exista in Franta? Pentru ca urmeaza sa semnez un Contract cu acestia si nu sunt sigura daca e o Banca corecta care chiar imi va da acesti bani 10.000 euro. Momentan nu am Semnat nimic doar am aplicat la ei pe Site si am fost informata ca mi s-a aprobat Cererea de Credit, dar trebuie sa platesc Taxa de Transfer international de 229 euro. Daca aceasta Banca chiar exista si este corecta, eu doresc sa platesc acea Taxa, pentru a-mi trimite banii, dar si Contractul! Ce parere aveti? Aceasta Banca este corecta? Si imi va da cei 10.000 euro daca platesc Taxa de 229 euro? Sau vor sa ma insele? Sincer eu nu stiu ce sa mai cred cand am sunat la telefon vorbeste o persoana pe franceza! Aceasta Banca isi face reclama pe Olx. ro si asa am aflat si eu de Banka asta care pare suspecta. Va rog sa verificati Siteul Koxbank.com si sa ma anuntati si pe mine ce informatii veti avea despre acest site pentru ca eu le-am dat Datele personale celor de la Koxbank.com si sper sa nu-mi faca credit fals pe numele meu daca Banca este falsa! Aceasta Banca spune ca ofera Credite in intreaga lume fara prea multe conditii si fara verificare in Biroul de Credit. Sincer mie imi pare ceva in neregula cu aceasta Banca, sper ca ma puteti ajuta, cu o parere sincera! Nici macar nu m-au intrebat ce salariu am si zice ca mi-a aprobat 10.000 euro la mesaje imi vorbeste in romana si ei zic ca mesajele sunt traduse automat iar ei sunt francezi. Le-am cerut un Translator roman dar ei zice ca nu au! Ce parere aveti despre acest site Koxbank.com? Este Real sau fals? Ati mai avut si Dumneavoastra situatii similare? Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| danbnz a răspuns:

Site-ul pare in regula dar asta nu inseamna nimic. E creat anul asta deci prea multe amanunte pe net nu prea sunt.
De fapt nu am gasit referinte din alte surse sau review-uri despre aceasta banca nicaieri, nici macar nu e listata pe undeva.
Adresa de la contact e intr-un cartier rezidential din Grenoble, Franta, si pare fake.
Nu ti-au cerut nici o garantie dar vor ceva bani inainte!

Tinand cont si de cele spuse de tine si ca sa nu mai intru in alte amanunte miroase a inselatorie!

31 răspunsuri:
| Ora de net a răspuns:

Bună ziua!

Acest site este o înșelăciune. Nicio instituție bancară acreditată nu va da un credit atât de mare unei persoane fără a o verifica și nu va cere persoanei bani în avans pentru un credit. Sfatul nostru este să întrerupeți comunicarea cu aceștia și să verificați cu mult mai multă atenție cui alegeți să îi oferiți datele dvs. personale sau bancare.