N-ai ce face.
Daca ai fost zgarcit sa cumperi un notes de 2-3 lei si nu ti-ai notat numele si parolele de acces, atunci asa poti pati.
Mai exista varianta sa scrii la Support-ul site-ului, dar ai sanse mai mari doar daca ai cont platit.
Ai uitat sa mentionezi despre ce site e vorba.
Intrii in "am uitat parola", ceri un cod de deblocare provizorie pe e-mail-ul cunoscut si introduci codul in cel mai scurt timp (1-3 minute).
Dar nu pot intra pe contul meu. Imi Îmi zice că adresa de e mail e folosită de alt cont. Nu se poate. Adresa e a mea si o folosesc pe mult e site uri inclusiv aici pe TPU
Si dacă nu intri pe contul tău nu ai cum incerca să intru să administreze pagină.
N-ai ce face.
Daca ai fost zgarcit sa cumperi un notes de 2-3 lei si nu ti-ai notat numele si parolele de acces, atunci asa poti pati.
Mai exista varianta sa scrii la Support-ul site-ului, dar ai sanse mai mari doar daca ai cont platit.
Ai uitat sa mentionezi despre ce site e vorba.
Recupereaza parola?
iti cere mail-ul...
ai incercat asta si nu a mers?
intreb... pentru ca e putin la mintea cocosului ca asta trebuie sa faci!
Bună!
Sfatul nostru este să încerci să îți recuperezi contul accesând www.facebook.com/hacked
Pe viitor, te sfătuim să îți securizezi conturile (adresa de email, conturile pe rețele sociale) setându-ți o întrebare de siguranță, un email alternativ sau numărul de telefon. Astfel, le vei putea recupera în cazul în care acestea au fost compromise.