Din cate stiu eu trebuie sa ai 14 ani + ca sa ai cont pe facebook. Nu cred ca mai ai ce face, singurele solutii ar fi sa astepti pana faci 14 ani si ti se va debloca automat ori iti faci alt cont.
Bafta
Generatia asta e diferita, femeie, lasa pruncii sa fie cum sunt.
Ti-ai dezactivat contul facebook din motiv ca -- numai formularea asta, putin spus nefericita spune ceva despre tine si despre generatia asta de rahat si de ratati ca tine si ca altii.
Aveam multe lucruri importante pe el, cum ar fi contul de TPU, daca ti s-ar intampla si tie ai vedea, si in plus nu eu stau sa raspund cu replici aiurea la intrebari pe TPU, si daca nu vrei sa ma ajuti bine, treaba ta!
Pai dar tu cum esti, daca tot nu ma ajuti si vi cu comentari aiurea, vezi-ti de treaba la alte intrebari, ca cine stie poate ajuti si tu pe cineva.
Acolo zicea 13, si m-a pus sa completez un formular dar nu cred ca a mers
Atunci de ce te mai dai mare? „la varsta ta ma jucam cu papusile ".Si acum cred ca faci asta.
Logica ca ti l-ai dezactivat... La vârstă ta trebuia să fii afara toată ziua nu sa stai pe facebook... Poate vezi ca mâine întreabă de ce nu are prieteni...
Daca ti-a fost dezactivat dintr-odata, de ce presupui ca acesta ar fi motivul? E posibil, nu neg. Dar, la fel de posibil ar fi, sa fi fost raportat(a), pentru detinere de cont fake. Urmareste-ti zilnic email-urile, ori telefonul cu care te logai, fiindca vei fi anuntat(a). Urmezi pasii, dai datele din nou si recuperezi contul.
ContulDeTpu666.Da cine a zis că nu stau pe afară, daca am cont de facebook înseamnă că stau toată ziua pe el? Întreabă înainte să răspunzi!
Floresdemayo. Sunt sigur că ăsta e motivul că mi-a si spus de ce mi l-am dezactivat, dar asta e!
Buna,
Din pacate nu vei putea recupera contul. Trebuie sa ai minim 13 ani pentru a te inscrie pe Facebook. Mai multe despre regulile Facebook gasesti aici https://www.facebook.com/terms.php