| tonyc7 a întrebat:

Buna, TPU. Vreau sa stiu daca si voi ati patit ce patesc eu cu telefonul. Faptul ca dupa ce il deschid, se deschid pagini aiurea, fara ca eu sa fi tastat. Mai ales pe whatsapp cand vreau sa scriu ceva, tastatura apare si dispare singura de mai multe ori si se deschid la intamplare ferestre fara ca eu sa fi butonat.
Deci ce se intampla? De ce credeti ca face asa telefonul?

5 răspunsuri:
| anjellique a răspuns:

Eu cred ca ai luat virusi pentru ca ai stat pe site-uri interzise. Ti-as recomanda sa te duci DE URGENTA la un service de telefoane. are nevoie de resetare din fabrica! Sper ca te-a ajutat raspunsul meu

| ninuku a răspuns:

E ceva virus, da-i sa revina la setarile din fabrica pentru ca altceva nu poti face.

| ZappyTV01 a răspuns:

Foarte posibil să fie infectat pe bune nu cred că e posibil să facă așa un telefon, du-te la setării la resetare din fabrica și se va reseta complet și nu va mai trebui sa îti faci grij

| gabicoo a răspuns:

Ai un virus. Dă resetare la setările din fabrică.

| Smock9274 a răspuns:

Problema poate fii din mai multe motive, ecran defectuos, probleme cu software, malware sau virus, setari inaccesibile, deci nu stie exact problema, iti recomand in stare urgenta, sa efectuez asupra telefonului tau o resetare din fabrica completa! Atentie, sa faci backup la date!