| DianaLos a întrebat:

Buna ziua! Am o intrebare. Am
iphone iar persoana respectiva Samsung, si avand putina baterie, ne am conectat prin cablu ca sa primesc baterie, iar pe telefonul persoanei aparea sa aleaga intre galerie, media, etc.) si din cate am vazut, a dat anulare. Mie nu mi-a aparut nicio notificare, de accepr sau asa, insa ma tem sa fi aparut si sa fi dat da din greseala. Este vreo sansa sa mi se transferat datele pe acel telefon? Sau sa se transfere chiar daca la putin timp le am decuplat?

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

N-ai tranferat nimic (eventual poate doar fișierele ce memorează codificat desigur, parolele și asta pentru că ele sunt mici)

| Smock9274 a răspuns:

N-ai treaba e lejer, si tu ai in setari, de a alege, optiuni doar incarcare, transfer de fisiere, poze etc, dar na, stai chill.
Asta e, daca s-a transferat, nu-i nimic, le sterge si gata, e ca si cum nu s-a intamplat nimic toti fericiti!

| DianaLos explică (pentru Smock9274):

Nu ma inteleg asa bine cu persoana respwctiva, exista chestii santajabile acolo

| Smock9274 a răspuns (pentru DianaLos):

Pai trebuia sa spui de la bun inceput, daca treaba e asa.

1. Maine, sau cat de repede poti, te consulti cu un avocat, si cred ca exista reglementari in acest sens, cel mai sigur ii va trimite o notificare postala, prin cel mai probabil sunt prezente drepturile omului, spatiul intim si privat, folosirea materialelor personale a altuiva doar prin acordul acestuia si atfel de chestii. Dupa asta, cel mai proabil cred ca se va alarma, si se va prezenta ea la tine, arandu-ti si discutand.
2. Iar apoi, poti face o chemare in instanta, ea ca parata, cu titlul, ca stocheaza materiale intime, si private cu tine in galeria ei.
- Consulta un avocat, si faci o cerere de chemare in instanta. (La chestii de astea, nu e de joaca, iti dai si reset din fabrica la telefon laughing)