Mă interesează și pe mine un răspuns concret dacă este sau nu o teapa!? MI SA CERUT 690 DE LEI LA SEMNAREA CONTRACTULUI
Buna,ai plecat cu firma work time, cum este serioasa sau teapa. multumesc
Str. SEVASTOPOL 6 Bucureşti sect 1,,,,,, am sunat si eu azi,, dar nu sunt de acord cu aia 690 ron pentru tradus acte
Salut, ai lucrat cu cei de la Worktime? Multumesc
Salut, ai lucrat cu cei de la Worktime, sunt tepari? am sunat si eu, nu stiu ce sa cred. Multumesc
Din câte am văzut pe net e teapa.și noi am semnat contractul din pacate
Si sotul meu a facut contract cu ei si asteptam de 3 saptamani si nimic
Si sotul meu a facut de 3 saptamani si tot ai spune ca nu a ajuns contractul din Germania
Ca sa lucrezi in Olanda nu iti trebuie acte legalizate. AM lucrat peste 3ani in Olanda si nu am legalizat nimic. Cand inchei un contrat cu o firma care iti ofera casa si loc de munca iti trebuie buletin ca sa ti se faca BSN permisul de sedere care iti da voie sa lucrezi la ei. Cautati pe net belasting si vorbiti cu ei mai multe detalii doar ca trebuie sa vorbiti in engleza.
Teapa pentru ca nu iti trebuie nimic legalizat ca sa lucrezi in Olanda
Buna ziua! Este cineva care a semnat contract, platind suma de 690 lei pentru angajare intr-o fabrica din Olanda, urmand ca plecarea sa aiba loc in 03.02. 2018 din Bucuresti?
Da mama a facut greseala asta cu firma asta trebuia sa plece azi si a amanat-o ca au zis ca nu i-a ajuns contractul din Germania...ea era cica selectata pentru fabrica de jucarii