anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ma mai pot conecta la contul paypal unde am atasat cardul bancar, mi-a fost trimis un cod dar nu am fost atent si nu am introdus acel cod.Ma poate ajuta cineva? Dau funda

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mastadont a răspuns:

Ce eroare îți dă când încerci să te conectezi? Încearcă la forgot password. Schimbă parola de acolo, o să-ți trimită un cod nou.

| xkapt5 a răspuns (pentru mastadont):

This card is linked to another PayPal account. Please remove the card from the other account or try a different payment method. Am incercat sa ma conectez la cont cu parola si emailul dar spune ca sunt gresite inainte intram in contul unde am atasat cardul dar acum nu mai pot

| mastadont a răspuns (pentru xkapt5):

Păi trebuie să-ți schimbi parola la contul la care e legat cardul, nu poți să legi același card la două conturi bancare. Dacă știi adresa de e-mail a contului trebuie doar să încerci să schimbi parola și să te conectezi, este opțiunea să-ți trimită cod de confirmare prin SMS sau apel dacă țin minte.

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Te sfatuim sa incerci sa iti recuperezi contul accesand https://www.paypal.com/authflow/email-recovery/

Pe viitor, te sfatuim sa iti securizezi conturile (adresa de email, conturile pe retele sociale) setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon. Astfel, le vei putea recupera in cazul in care acestea au fost compromise.