Https://www.komando.com/......ts/309004/
Asta cred ca merge doar de pe calculator si e cea mai eficienta metoda deoarece apartine de google, sper ca stii ceva engleza...:
https://www.searchenginepeople.com/blog/16012-reverse-image-search.html
Sunt anumite site uri in care daca bagi o poza cauta acea persoana automat pe toata sovial media, bineinteles te costa bani un asemenea serviciu, cauta in google "find a person by photo"
Multumesc! Dar problema e ca aceasta persona am cunoscut o in vacanta in Bulgaria și i-am facut eu poze nu sunt de pe contul lui de Instagram stii cam cat m-ar costa programele acelea?
Nu conteaza, tu ai nevoie de o poza si sistemul lor cauta pe tot internetul infatisarea individului, daca til gasesc iti dau ei la rezultate contul unde s-a gasit potrivirea. Nu costa asa mult, uite aici ceva gratis dar cred ca merge doar de pe un computer
Poti te rog sa imi lasi link ul? Multumesc foarte mult ❤
Da? multumesc din suflet acum caut sa vad daca merge!
Am incercat dar in zadar... oricum multumesc foarte mult mai exista variante?
Https://www.komando.com/......ts/309004/
Asta cred ca merge doar de pe calculator si e cea mai eficienta metoda deoarece apartine de google, sper ca stii ceva engleza...:
https://www.searchenginepeople.com/blog/16012-reverse-image-search.html
Pai ar trebui sa o faci pe calea clasica, te duci la locul de munca si le arati pozele angajatilor
Da...dar este in Bulgaria acest loc...
Mai exista variante/solutii?
Ai spus ca îi sti locul de munca, deci asta e cea mai buna solutie, sa l cauti acolo
Am găsit locul de munca pe Facebook nu are poze, recenzi, nu pot sa dau mesaj! Cum îl caut daca locul de munca este in nisipurile de aur Bulgaria?
Sau te duci in timpul programului de munca si ar trebui sa l recunosti daca ai poze cu el
Nu se poate. Nu cred ca vei gasi aplicatii pentru asa ceva. In plus, este ilegal sa urmaresti pe cineva. Daca gasesti, sa ne arati si noua
Nu vreau sa urmăresc pe cineva! Vreau sa gasesc o persoana care nu îi stiu numele doar am câteva poze cu ea din vacanta.Este ilegal?!
Mai exista solutii?
Nu este ilegal, depinde ce intentii ai
Păi vreau sa il gasesc si sa îi aflu numele nu vreau sa il spionez s-au mai stiu eu ce...metode?