Sunt mai multe tipuri de pagini pe Facebook: cele personale, grupuri si alte, comerciale.
La cele simple se vad "prietenii", iar la cealalte se pot vedea si unele actiuni ai urmaritorilor, in functie de natura si statutul lor.
Nu vede, am testat. Am scos pe cineva de la follow si i-am dat iar si nu i-a dat nicio notificare. Apare eventual daca-i dai follow fara sa-i fi dat cerere de prietenie.
Nu vede de câte ori îi deschizi pagina (poți intra la infinit), dar primește notificare când cineva începe să-i urmărească pagina. El vede numele tău dacă îi dai fallow!
Dacă nu vrei să vadă că îi urmărești activitatea, nu-i da fallow, fiindcă și așa poți să-i urmărești pagina/postările, dacă reții numele paginii.
Buna,
Depinde de setarile fiecaruia daca primeste notificari atunci cand cineva ii urmareste profilul sau pagina. In orice caz, atunci cand dai follow persoana sau pagina respectiva poate vedea - aceasta informatie este una publica.
Da,ii scrie celui care a creat-o "X a inceput sa urmareasca pagina x" sau daca e o persoana, cea pe care o urmaresti "x a inceput sa te urmareasca".