La ING e gratuit, plus daca ai minim 700 lei intrati in cont pe fiecare luna nu ai nici un fel de comision; poti scoate bani de la orice bancomat de oriunde si din afara fara comision.
Eu nu stiu banca care sa ofere gratis acest serviciu. Cam peste tot e 4-6 ron.
Daca extrasul de cont nu ti se pare corect contacteaza banca, inseamna ca e o problema undeva nu ca e prost internet bankingul
Nu știu dacă vreo banca oferă gratuit Internet Banking dar la Banca Transilvania e numai 1 leu pe luna pentru persoane fizice.
Nu am gasit nicio banca sa ofere acest serviciu gratuit desi sunt student tot nu e gratis.
Poti lua de la BT gratuit, daca esti student.
Buna,
Recomandarea noastra este sa verifici direct pe siturile oficiale ale bancilor.
Fa-ti un card de student, nu cred ca conteaza banca, la BCR, BT si BRD sunt gratis si internet banking si mobile banking; cred ca si la CEC si Raiffeisen sau alte banci e, daca e card de student asa ar fi logic.
La cardurile de debit normale se percepe o taxa lunara indiferent de banca; poate exista exceptii dar ma indoiesc.
Daca esti student/a la banca transilvania sigur poti lua gratis. Daca nu esti, as baga mana in foc ca nicaieri.Parerea mea e sa ramai la BRD ca sunt ok fata de ceilalti. Spre exemplu BCR & BT te "jecmanesc" cu inca vreo 5lei pe langa aia 4 daca vrei si pe telefon/tableta. Uita-te pe siteurile lor sa vezi ca o sa fii de aceeasi parere cu mine.