Dacă poți, plasează și tu un link cu știrea asta, că mie parcă nu-mi vine să cred.
Daca fac asta, ma duc si ii dau **** lui Dragnea personal la propiu si la figura sa vad daca o invatat ceva de la ma-sa.
)) hai ca esti tare, mi-a luat cateva secunde pana sa deslusesc ce ai scris acolo
Internet se poate face si via sateliti, chiar daca se taie bucatele cablajul terestru si se doboara turnurile GPS.
Ai nevoie doar de un sistem care costa cat un calculator.
Nu stiu la care prost TV ai auzit asemenea stire, dar... si in China s-a incercat sa restrictioneze cu cativa ani in urma, si a durat aproape o zi pana ce s-a si ocolit bariera...
E vorba despre CONTURI FALSE. Alea trebuie restricționare cât mai rapid.
wtf=))), cât de greu e să înțelegi că 90% din ce zice Realitatea e MINCIUNĂ. :)))
I-a și amendat CNA-ul azi pentru activitatea lor mizerabilă.
https://www.stiripesurse.ro/......91641.html
Scuza-ma ca iti zic, dar fix asta e problema in Romania. Multi tineri care nu au habar de politica cad prada manipularii si actioneaza in consecinta. La fiecare nou eveniment politic petrecut, dezinformarea face noi victime. Pe multi dintre acesti nestiutori ii vezi in strada protestand sau manifestandu-se pe Facebook. Nu o sa restrictioneze nimeni internetul, niciodata
Comunism. Asta este parerea mea. Avem dreptul de a ne exprima liber, drept câștigat.
Salutări!
Mda, nu cred așa ceva, internetul nu e folosit doar pentru opinii publice, e folosit la nivel mult prea înalt pentru așa ceva.
Vezi ca poate se uita vreun psd-ist pe TPU si vede ca si aici isi iau hate, si poate chiar baga ceva lege. Deci..mai bine taci si nu le da idei.
Gândește-te că tot așa, prin știri false date de mizeria aia de post căruia eu i-aș lua dreptul de a emite, s-a creat tot valul ăsta de ură, s-a ajuns la violențe și se încurajează la continuarea lor.
Și mai au și tactica preluată de la CNN(altă mizerie de post, dar măcar n-are audiență): știre falsă despre ceva ce urmează să se întâmple, apoi evident, nu se întâmplă, iar ei delirează câteva zile că vigilența lor și a protestatarilor îndemnați de ei ne-a salvat țara de la cine știe ce visaseră ei că se întâmplă, și uite așa i-au încurajat pe toți redușii ăia.
Mai exact, e o idee că ar trebui cumva blocate conturile false care postează mizerii pe Facebook.
Concret, nu pot face nimic, doar Zuckerberg poate și încearcă de mult timp.
Daca face asta o sa iasa 5 milioane de copii in strada ca nu mai pot sa joace minecraft
Daca imi amintesc bine acum cativa ani au incercat incercat asta si in China dar nu au tinut-o mult, sper totusi sa nu inceapa acest proiect.