| M1989 a întrebat:

Ce sa fac? De ieri imi apar pe telefon reclame din 2 in 2 min...si cateodata apare fundal negru cu un cerculet ca si cu ar cauta?

12 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Reset to factory.

| FaraNume1245 a răspuns:

Foloseste un adblocker. Daca tot ai probleme si dupa, incearca un antivirus sau factory reset.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Scaneaza-l cu MalwareBytes
2. Intra in Setări>Aplicatii si sterge fisierele Cookie/Cache ale browser-ului, sau daca ai mai multe, ale tuturor.
Daca raman, fara acelasi lucru cu si cu aplicatiile Social Media

| M1989 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc...Am reusit sa scap de rahatul ala de raclame din 2 in 2 minute...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru M1989):

Cum ai reusit si de la ce era? Zi sa stim si noi macar! happy

| M1989 explică (pentru GabiDumitrescu):

Cu aplicatia MalwareBytes.

Era virus sau un update de la o aplicatie instalata? Eu asa am patit la un moment dat. Aveam un program in telefon curat, i-au facut baietii update si a innebunit telefonul cu reclame dupa aia. Aplicatie legit, de pe Google Play, nu apk luat de-aiurea. Buba e ca pana sa imi dau seama de la ce aplicatie era, am luat-o razna. Si am instalat o gramada de antivirusi pe telefon, ioc sa raporteze vreunul ceva...

Era o apligatie descarcata de pe magazin play.O aplicatie cu care faceai poze si iti traducea textul..nu mai stiu cum se cheama.dar de la aia a plecat toata nebunia.

Mdah, scapa si de-astea. Fac baietii magarii dupa ce le aproba pe Google Play, cum am patit si eu. O instalezi azi si e ok, si cindva in viitor o iau pe ulei si ii fac un update cu nenorociri ascunse in el.

Pai si-a facut upddate cu ore inainte...singur...si dupa o ora a inceput sa o ia razna..ma disperau reclamele.

| Protegent a răspuns:

Urmareste acest video:
https://youtu.be/mmeTXlnC6HA

Si eu am avut aceeasi problema si s-a rezolvat.

| gigimondialuuuu a răspuns:

Ai virusi