| Nievren a întrebat:

Ce se întâmplă dacă intri pe site-uri pe care apare eroarea „Conexiunea nu este privată"?

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poate "Conexiunea nu este SIGURA".
Aceste avertizari sunt din cauza ca, pagina respectiva nu indeplineste conditiile de securizare minim-necesare pentru validarea securitatii de folosire.
Asta se intampla, de regula, la site-uri ieftine, facute de hackeri sau alti infractori.

| Smock9274 a răspuns (pentru Bula):

Salut.
Am făcut un tutorial eu despre acest lucru, pe forumul meu.
Dacă te interesează despre ce este vorba exact:
https://blackgames.ro/....../index.php

| ReddY25 a răspuns:

Nimic special

| VoidEternal a răspuns:

Înseamnă că nu e safe sa faci de exemplu plati online pe un astfel de site. Sau să-ți lași date personale care ai vrea să rămână personale.

| ioana748 a răspuns:

Nu se intampla nimic.

| Smock9274 a răspuns (pentru ioana748):

Hey amica, nu știi despre ce vorbeși mai întâi de a zice așa ceva, ar fi cazul să te documentezi. Pe un site, la care conexiuna nu este sigură, datele oricărui utilizator sau persoane, pot fii interceptate, de orice atacatori

https://blackgames.ro/....../index.php

| mODIN a răspuns:

Ce sa se intample? Nimic. Si eu ma mai panicam inainte cand imi dadeau erori de genul, dar apoi mi-am dat seama de doua chestii:

1. Daca era ceva ilegal pe site, ar fi fost inchis inainte sa apuc eu sa intru acolo din greseala.
2. Daca era virusat, o lua razna antivirusul si firewall-ul si-mi inchidea browserul.

Deci, daca ai intrat pe un link aiurea si ti-a aparut mesajul ala, nu e bai.

| Cipi1212 a răspuns:

Cum scrie acolo, că ți se poate fura date personale.

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Nu se întâmplă nimic. O astfel de eroare apare când site-ul nu este sigur pentru a îți lăsa datele personale pe el. Nu trebuie să îți faci griji de nimic.

| Smock9274 a răspuns:

Browserul îți afișează acest mesaj deoarece, te avertizează că pe acel website, pot fii interceptate date, de către alți atacatori, și că nu sunt date criptate. Nu este nimic rău, atât timp, doar dacă il vizitezi, fara sa pui pe el date personale, sau alte lucruri.