Buna,
Te sfatuim sa iti securizezi adresa de email setandu-ti o intrebare de siguranta, un email alternativ sau numarul de telefon ca sa iti poti recupera contul in cazul in care acesta este compromis. De asemenea, seteaza-ti o parola sigura - mai multe despre asta poti gasi aici http://oradenet.salvaticopiii.ro/......eni-contul
Puneti o parola de genu AIi080gafkFM2@$)(@)JR9mofoe. Sa nu o salvezi, nici macar in notepad, si dupa baga nr de tel pe cont. De cate ori vrei sa te loghezi o sa dai am uitat parola si iti trimite pe tel cheia. Parola e prea mare si prea complexa ca sa fie sparta, deci practic oricine are acces la telefon are acces si la contul de yahoo.
Salut, pune o parola lunga cu diacritice cu cifre si semne activeaza autentificarea in 2 pasi, dupa cum au spus su ceilalti gmail este mai sigur, yahoo a avut de curand probleme de securitate in urma carora mai multi utilizatori au primit un email de la yahoo in care ii rugau sa isi schimbe parola
Cum a zis Gunoi dar eu nu as folosi Yahoo. Au fost implicati in mari scandaluri si multe parole au fost dezvaluite. Eu zic sa te muti pe GMAIL!
Prin adaugarea unei parole mai complicate, cu simboluri, numere, diacritice, majuscule, etc. si prin adaugarea unui numar de telefon.