Cam 5%! Dar cel mai important daca accepti astfel de amenintari atunci nu se vor termina niciodata!
Cu ce poate el garanta ca tu daca ia-i da niste bani nu ar mai posta acele poze? Am mai auzit cazuri din astea, dupa ce i-a platit de mai multe ori, o data nu a mai putut platii iar pozele au ajuns pe net! Deci nu ai ce sa faci, alege raul mai mic si s-ar putea sa nu vada nimeni iar daca tot vor vedea, macar ramai cu banii in buzunar!
Nu ii vorba de bani ca, oricum nu trimit stiu ca si daca dau bani poate sa ajunga pe net dar sper sa nu ajungă la cei care ma cunosc, ca nu am zis unde stau sau adrese de email, nume real etc. Si este si di altă țara dar am frica sa nu le vada cei care ma cunosc
Cine știe care sunt șansele...Depinde cât de mult își dorește să-ți facă rău și cât de priceput este.
Dar, obiectiv vorbind, când ai postat poze și video-uri cu tine pe net nu ți-a trecut prin cap că pot fi luate de oricine și că pot ajunge absolut oriunde? De ce ți-ai asuma riscul ăsta?
Destul de mici, nu știu cum te cheamă sau numele de pe coturile tale de socializare, deci pratic nu îi știe nici pe cei apropiați ai tăi.