Pe Ebay si Amazon nu se procedeaza asa, nu te inseala nimeni, nu-ti ia nimeni banii, tu platesti cu buna stiinta online, nu-ti baga nimeni mana in buzunar!
Uita-te bine daca este free shipping si $1 bucata, ca minimul pe care-l comanzi este 50 ori 100 buc la $1, altfel trebiuie sa platesti $5 ori $10 buc. Citeste bine ce scrie ind escrierea produsului si condittile rspective, ca nu costa nimic $1 si gratis transport.
Buna,
In general, atunci cand faci cumparaturi online, te sfatuim sa:
- te asiguri ca situl de pe care cumperi este unul de incredere
- sa citesti cu atentie recenziile vanzatorului
- sa citesti recenzii pentru produsul pe care vrei sa-l cumperi, chiar pe mai multe websituri.
Chiar daca livrarea este gratuita, exista posibilitatea sa platesti anumite taxe vamale daca produsul este comandat din afara tarii.
Nu exsistă așa ceva! Eu am cumpărat foarte multe lucruri de la ei fără nici un fel de problemă! Sunt exemplari!
Cam greu sa zici ca ebay sunt exemplari cand acolo gasesti mii de vanzatori fiecare cu treaba lui. Nu cred ca i ai incercat pe toti
Am cumpărat și de pe Amazon și din China și în toate cazurile totul s-a desfășurat conform ofertei, după caz: free shipping, rambursul corect, livrare direct acasă.
Probleme cu curieratul apar până și în România (!), deci oricând și oriunde se poate întâmpla. Dar ideea e că sunt destul de serioși. Datorită politicii clienților mulțumiți, după care toate firmele de vânzări aleargă, nu se riscă ei să își creeze o reputație proastă.
Când comanzi, uită-te la review-urile celor care au cumpărat produsul respectiv (ei menționează și cum s-a desfășurat livrarea) sau la reviewl-urile celor care vând produsul (cum se întâmplă pe ebay, aka Ocazii din România).
MaddyBwaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: