Ai fost raportat. Dacă contul e activ, ai șansa de a fi deblocat. Încearcă peste trei, patru zile... Și, ai grijă ce scrii în mesaje, mai ales "cui" trimiți" câte un mesaj, fiindcă oricând poți fi raportat din nou, până rămâi fără cont. Cuiva i s-a pus pata pe tine.
Dubios, vorbiseam doar cu prieteni Am inteles ca un prieten a vazut ca as fi dat like la ceva postari virusate si vroia sa imi atraga atentia, dar nu a mai apucat . Mersi frumos, sper sa isi revina rapid, am o gramada de chestii importante pe cont.
Gresit. Cineva i-a dat un link apoi la accesarea link-ului i s-a deschis o noua pagina care este un virus sub forma de add-ons. Acel virus posteaza in numele lui fara sa stie.reclame sau fete dezbracate, chestii din astea. facebook-ul vede ca este spam si il atentioneaza. Daca nu rezolva problema, ii blocheaza contul. Solutia ar fi sa dezinstaleze browser-ul de internet.Astfel se elimina si acel add-ons care nu este detectat de antivirus.De niciunul. Apoi sa descarce si sa instaleze alt browser. Dupa cateva zile, facebook-ul daca vede ca nu mai are porcaria aia in browser, ii va da voie sa posteze sau sa faca ce vrea din nou. Am scris aici ca sa tragi si tu invataturi si sa ai solutii atunci cand ai aceasta problema. Pa!
În fine, cine s-a confruntat cu așa ceva, știe...
Nu m-am confruntat.AM STUDIAT!
Ai studiat... fetele dezbrăcate? ))
Hihihi,nu zic ca ma rusinez.
Faza e ca nu ma lasa nici de pe alte pc-uri nici de pe telefon. Deci nu cred ca e de la browser.