Poti sa il folosesti gratuit, dar iti lipsesc niste functii, cum ar fi swipe-ul nelimitat, afisarea persoanelor care ti-au dat like, mesageria directa si alte chestii de genul.
Alternativele Tinderului ar fi Facebook Dating (deocamdata 100% gratuit), Badoo (ca Tinder dar mult mai ieftin), sau Bumble (nu l-am testat).
Ai achitat cu cardul? Si s-a meritat macar?
Nu mi-am făcut niciodată
Nici o platformă de dating/întâlniri nu este gratuită din ce cunosc eu. Eu sunt AroAce (asexual și aromantic) însă unui fost prieten i s-a recomandat platforma aceasta: https://suflet-pereche.ro/
Am înțeles de la el că ar fi gratuită, e foarte nouă pe piață și e o platformă 100% românească. Mi-a zis acel prieten că nu sunt mulți utilizatori fiind recentă, după cum spuneam. Dar poți s-o încerci, văd că înregistrarea e foarte simplă, mai departe nu știu că n-am avut/n-am motive s-o încerc/să-mi fac cont.
Am rupt prietenia cu acel prieten de mult (de 2 ani) și nu am mai apucat să-l întreb dacă a reușit să-și găsească iubită (sau măcar să aibă parte de întâlniri) prin intermediul platformei. Succes!
anonim_4396 întreabă:
Cornel24 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: