| valentinandrey a întrebat:

Eu cu prietenii mei am incercat sa rezervam o cabana de revelion, am gasit una pe net foarte ieftina si arata foarte bine, tineri fiind si fara sa mai stim pana acum cum sta treaba nu ne-am gandit ca se poate da si teapa, fix asta s-a intamplat, am sunat la numarul din anunt si dansul ne-a spus sa-i dam un avans, din nou foarte ieftin, doar ca el a spus ca nu tine cont si ca o da la prima persoana care ii da avansul si ca il sunau foarte multi in ziua aceea, noi ne-am incantat cand ne-a spus ca ne ofera si o factura si intr-o ora a primit avansul, a dat o factura si totul a ramas batut in cuie, a trecut o luna de zile de atunci si nici acum nu ii suna telefonul si nici mesaje nu primeste, cabana nu are nume, nu o gasesc pe nicaieri pe internet, anuntul a fost sters si ulterior am aflat ca factura era un fals, a furat numele firmei si s-a folosit de el, ce as putea sa fac sa imi recuperez macar banii, mentionez ca nu am decat IBAN-ul unde i-am livrat banii si un nume care cel mai probabil e fals.

5 răspunsuri:
| FreddieM a răspuns:

Dupa Iban politia poate identifica autorul infracțiunii. Faceți plângere la politie, teoretic ar trebui sa va rezolve problema.
Cheers

| FreddieM a răspuns:

Desigur tipul a încălcat legea prin acțiunea lui, dar o sa trebuiască sa prezentați ceva dovezi ca sa poată demara o investigație. Fotografii, înregistrări audio eventual, mesaje schimbate. Doar Ibanul nu ajunge, ar rezulta o simplă plată online. Mult succes
Cheers

| gabicoo a răspuns:

Îi pui cruce. Să-ți fie învățătură de minte.

| KovacsB a răspuns:

Faci plângere și îl găsește imediat după IBAN.

| Whitte a răspuns:

Ai IBAN-ul. Suficient ca politia sa-l gaseasca. Chiar si daca a inchis contul. Toate operatiunile si informatiile se pastreaza in Banca permanent. Fa plangere.
"cabana nu are nume, nu o gasesc pe nicaieri pe internet"
Dar prima data cum ai gasit-o? Nu te-ai gandit sa te uiti macar pe harti sa vezi exact unde si cum este, ce vecini are, cum ajungi la ea?