Nu folosesc, pentru ca daca ai nod de TOR esti raspunzator pentru ce fac altii cu conexiunea ta.
Oricum ești răspunzător pentru ce fac alții cu conexiunea ta.
Cu deosebirea ca daca folosesti TOR iti pui singur conexiunea la dispozitia unor necunoscuti.
Poti sa-ti faci un cont fals de Facebook. Apoi te conectezi prin intermediul Tor Browser si sa injuri in liniste pe cine vrei si unde vrei ( ma refer la cometariile din presa online ). Reteaua Tor nu furnizeaza adresa IP
Tu sa nu faci asa ceva.
Nu e frumos
E stiu de la un prieten.
Lol cred ca o sa incerc eu cu antena 3 .
Tor e mai mult pentru Guvern, nu este atât de interesant dacă intri pe TPU, Google, YouTube, etc.
Ocupi rețeaua degeaba dacă n-ai intenții mai mult sau mai puțin confidențiale.
Cu cat mai multi utilizatori de tor sunt, cu atat mai sigur este sistemul. IN schimb sa nu utilizati nici o alta aplicatie care foloseste internetul.(concomitent)
Pentru lucruri ilegale, trafic de organe, comert cu droguri... chestii normale.
Deocamdata nu sunt interesat de organe sau arme. Asa ca nu il folosesc. Este un browser web care iti ascunde urma pe internet datorita sistemului de conectare la internet.
Folosirea browserului Tor nu e ilegală. Nu riști nimic folosindu-l, eventual să ți se umple frigiderul cu carne din partea celor care au nevoie de el și cărora le îngreunezi treaba inutil, gen folosind TPU pe Tor.
Nu, dar stau departe de ispita
lol.
Bună,
Tor este un browser precum sunt Chrome, Opera, Mozzila etc. care oferă o funcționalitate suplimentară - îți ascunde activitatea pe internet. Mai multe despre asta poți citi aici https://www.torproject.org/index.html.en
Tor este un Browser gen Chrome. Doar ca acesta iti falsifica IP-ul ca sa poti vizita site-uri ilegale de exemplu Deep Web.
Deep Web nu este un site ilegal, este o rețea de calculatoare la fel ca și Surface Web-ul.
AlexandruAlexu2022 întreabă: