Nu stiu sa iti dau raspunsul. Dar un fisier se trimite in siguranta daca il vei arhiva folosind programul winrar.
Intri de pe desktop sau accesezi de pe mobil prin browserul telefonului si vezi cat ai primit interdictie. In principiu incerci sa dai like la o postare si iti va aparea cu rosu cat ti-a fost restrictionat accesul si pentru cat timp. Te plangi pentru trei zile? Dar eu care sunt blocat 30 zile pentru a treia oara? Si alte interdictii la drepturi de a posta in grupuri. Facebook a devenit o hazna.
Nu cred ca ti-a dat interdictie Facebook pentru lucrul asta.Cine stie ce jigniri ai facut si ai fost raportata.Incearca sa te deconectezi si sa accesezi din nou contul, asigura-te ca mai stii parola.
Daca a fost poza perversa poate lua ban deoarece e un filtru automat.
Uneori, ar putea să dureze și mai mult de trei zile. Poate că au uitat să îți ridice suspendarea.
Dacă poza i-ai trimis-o prietenului prin messenger/mesaj privat, poți să-l și blochezi, fără regrete (recomandat). V-a provocat (păcălit!) pe amândouă, ca să aibă un motiv de a vă raporta. Ați căzut de fraiere, toate care i-ați împlinit dorința. A râs de voi!
Sa uite sa il debaneze?! Glumesti? Suspendarea se anuleaza singura dupa ce trece un anumit nr. de ore/minute/secunde etc.
Da, știu că de obicei, perioada de suspendare e fixată/ programata automat de roboțelul lor.
Insă, am văzut și persoane care erau destul de iritate, fiindcă inițial erau informate că sunt suspendate pentru 72 h și trecuseră mai bine de 14 zile. Situația se schimba doar când ei scriau la contact. Iar mesajul primit era: "Îți mulțumim că ai răbdare cât timp remediem problemele tehnice de pe Facebook". Probabil, tot un robot era si cel care raspundea mesajelor.
Oricum, problema se remedia după o oră.
Deci, intr-un fel, angajatii omit să verifice dacă robotul lor își face corect datoria, bazându-se pe inteligența lui. Insa, cei aflați in situatii asemanatoare, pot jura că mașinăria lor se mai și defectează.
Se poate sa fie adevarat si ce spui tu. Daca suspendare este facuta automat de catre un AI, sunt sansa mari sa fie asa, exista bug-uri, eroi etc., dar daca o persoana reala apasa click sau enter in locul robotelului, treburile se schimba. Algoritmul ala simplu nu mai esueaza.
Bună!
Trebuie să aștepți ca Facebook să activeze la loc opțiunile respective. Cel mai probabil acestea au fost blocate pentru că ai încălcat standardele comunității Facebook - https://www.facebook.com/communitystandards/