| minthekidforthewin a întrebat:

Http://imgur.com/q7yxKZs - Am atasat o poza.
Am vrut sa imi fac cont pe un site de jocuri de noroc,pariuri sportive insa la crearea contului mi se cerea CNP-ul.Mi s-a parut absurd si am ales sa intr-un intr-o fereastra de live chat cu "MIHAI". Dupa ce l-am intrebat pe MIHAI de ce mi se cere plus ca nu am primit un raspuns concret mi-a si inchis in nas fara sa ma mai lase sa pun alte intrebari.

Mi se pare stupid ca ei sa stocheze intr-o baza de date un nr. de CNP-uri cu toate detaliile personale,adresa domiciliului,nume, etc.
Am impresia ca este o teapa gogonata si ca nu era calificat sa raspunda la asemenea intrebari.Voi ce credeti?

3 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Nu au de ce sa-ti ceara cnp-ul. Plus ca, daca vrei, poti pune codul numeric al altei persoane si sa sustii ca e al tau. E un mod de a colecta informatii de la altii, pentru a le folosi, poate, in actiuni ilicite. E bine sa stai departe de astfel de solicitari.

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Se poate ca acesta sa fie o cerinta obligatorie impusa de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Daca vrei sa verifici daca un website este de incredere, o poti face pe situl lor oficial http://onjn.gov.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti divulga CNP-ul.
Fii vigilent