Depinde de oras... daca exista showroom prin apropiere da vin mai repede, daca nu e acelasi timp de asteptare... 24-48 ore
Buna, Alex,
Te sfatuim sa discuti aceste aspecte cu reprezentantii magazinului - poti sa contactezi telefonic departamentul lor de relatii cu clientii. Totodata, poti verifica timpul de livrare al unui produs atunci cand dai comanda.
Sincer eu sunt foarte dezmagit de eMAG, nu mai sunt ce au fost candva, in plus au preturi mai mari in comparatie cu cel.ro
Am dat o comanda de un prajitor de paine si mi-a venit dupa 3 saptamani si pe jos ajungea mai repede.
Evident l-am refuzat.
Preturile sunt in functie de fiecare produs, de exemplu poti gasi pe eMAG o pereche de casti mai ieftina decat pe alte site-uri, dar poti gasi si o alta pereche aproape dubla ca pret pe eMAG, cand cumperi ceva este bine sa cauti pe fiecare site cea mai avantajoasa oferta.
Cat despre fapul ca ti-a intarziat produsul 3 saptamani, asta s-a intamplat prin curier sau prin ridicare personala de la oficiul postal?
Am sunat prima oara au zis ca a plecat comanda, apoi ca nu a plecat, deci era de la ei, neglijenta nu stiu exact, iar preturile, eu vorbesc de produse identice cu preturi mai mari de exemplu arunca o privire pe Huawei p9lite,avea un pret pe eMAG un pret pe cel.