Buna,
Daca este vorba despre prieteni sau cunostinte, atunci nu te vor putea identifica, doar autoritatile (ex. politia) pot face acest lucru. Ceea ce consideram ca e important sa stii este ca Facebook are o politica de nume real - practic ceea ce ai facut contravine politicilor Facebook si exista sanse mari ca acel cont sa fie inchis.
Depinde la cine te referi: Politia, SRI-ul, NSA-ul pot afla, mai greu dar pot afla. Google FBI cyber most wanted.
Daca te referi la cunostinte, probabil ca nu. Daca te referi la Facebook, o sa constati peste cateva zile/saptamani ca incepe sa-ti propuna drept prieteni tot cunostinte de ale tale.Adica te va identifica dupa locatie, IP, preferinte, cine mai stie ce.
Da... Când te conectezi prin nr. De telefon le trimite sugestii de prietenie cu acel cont, dacă ți-ai făcut și e-mail fals atunci cred că e ok. Mi-am făcut și eu dar am făcut greșeală că nu am creat un mail nou.
Da, am facut si un mail fake. Deci e ok?
Da dacă vrei să fie mai sigur poți să și schimbi localitatea etc. dar oricum și dacă trimite sugestii la o cunoștință de a ta nu are cum să știe că tu esti.
StefanCalin123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: