E posibil, dar e foarte putin probabil ca tu, o persoana oarecare sa trezesti interes pentru cineva sa depuna efortul asta
Nu e vorba de asta, ziceam daca poti fi spionat de americani sau rusi
Poti, dar iarasi nu pe tine, persoana fizica din Pascani ca nu prezinti interes pentru spionaj international
Sau cineva din politica, vreo mafie
Nu sunt din Pascani, sunt din SV
Dap, un american a avut niste poze cu fiica lui in pielea goala, poze efectuate in scop medical, le-a salvat in Google Cloud si s-a trezit cu Politia la usa.
Cei cu tine bai individule; crezi ca trebuie mare efort sa fii spionat, doar dintr-o simpla eroare umana toate datele tale pot fii trimiste catre servere externe si tot ce faci tu pe online. Si mai departe contr-avandute pe piata intunecata 'deep web' sau la furnizori care au nevoie de activitati umane pentru a putea imbunatatii intelicenta artificiala. Google, Microsoft, Meta(Facebook, Instagram) sunt cei mai inalti furnizori de servicii care au colectii de date ursiase despre toti oameni, nu-ti dai seama ca CIA, sau statul American care are control asupra acestor servicii in mod politico-influent are acces la oricine sa-l spioneze, monitorizeze activitatea, chat-uri atat timp cat foloseste aceste servicii. V-ati trezit ca oameni putin informati sa vorbiti voi de eforturi cand si voi sunteti track-uiti prin locatie, si activity in google accounts.
Ce te agiți așa? Am zis eu altceva?
AAAA.
Abia acum am inteles nu te asteptai la una ca asta, de ti s-a depasit asteptarile.
Credeam ca daca ai zis de "eforturi" esti foarte bine informat in legatura despre acest subiect, scuzele mele user, acum te-am informat eu pe tine.
Mai citeste putin primul meu raspuns, revino cand intelegi. Ms.
Nu trebuie sa te temi de Apple, Google și Microsoft. Trebuie sa te temi de hackeri, ca te filmeaza ce faci in pielea goala si pe urma te santajeaza cu filmele respective.
1. În România operatorii de telefonie sunt obligați de lege să înregistreze absolut toate convorbirile telefonice și să le păstreze timp de 6 luni. După 6 luni convorbirea se șterge automat.
2. Telefonul poate să îți fie spionat în două situații: dacă l-ai dat pe mâna altuia care ți-a descărcat fără să știi un program special; sau dacă tu ai descărcat cu voia ta sau prin umblarea ta pe site-uri malițioase.
3. In privința pc-ului lucrurile sunt asemănătoare cu ale telefonului. Dacă intri pe un site malițios poți să iei viruși sau să ți se instaleze tot felul de programe fără să le vezi.
Uita-te la video-ul asta, si vezi cât de ușor se poate intra într-un telefon, câte lucruri se pot face, și nici măcar nu vei ști ca ți s-au furat datele
https://youtu.be/wVyu7NB7W6Y?si=uv3uVx3cwF8CwLxJ
PS: oamenii ca tine sau ca mine, nu prezintă interes pentru a fi ascultați. Singurul caz când telefonul îți va fi monitorizat și investigat, e dacă ești suspect de o infracțiune. Telefoanele ajuta extrem de mult în demascarea criminalilor și raufacatorilor.
"Cică" indica faptul că nu e un lucru sigur, de unde știi că nu e o conspirație care sa-i facă pe cei de ti-au zis-o sa fie interesanți?
Ateistele sunt obsesionante cu spionjul. Cu cat vezi de mai sus cu atat de mult ai timp si spatiu sa pregatesti scenarii.
E posibil daca te "hecuiește", dar "hecării" fac asta doar daca au vreun motiv bine întemeiat ( daca i ai suparat cu ceva sau esti vreo persoana importanta)
asa ca stai calm sef nu cred ca are vreun "hecăr" treaba cu tine
anonim_4396 întreabă:
Csabi86 întreabă: