| Yurisa a întrebat:

Nu stiu daca am un virus in calculator, dar de fiecare data cand incerc sa caut ceva pe google, o informatie de care am nevoie, imi apar in rezultate foarte multe linkuri de la un site anume "osmenoga.su" si este foarte dubios. Toate linkurile sunt recente si arata ca au fost postate acum o zi sau in urma cu 6 ore. Aveti idee despre ce poate fi vorba? A mai patit cineva?

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Adware! Așa se numește virusul!
Fă o scanare completă cu antivirusul tău sau pune-ti un antivirus pe PC. Recomand Avast free!

7 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Ori e virus, ori e un program care a pus in browser o bara de cautare si iti ofera cu prioritate rezultatele recomandate de el.
Va trebui sa cauti in lista cu programe instalate in Windows orice soft suspect din sistem.
Sau verifici setarile browser-ului legate de lista cu motoare de cautare.
Stergi "osmenoga.su" si alegi Google ca motor principal de cautare.

| untu a răspuns:

Verificati la www.virustotal.com sau www.urlvoid.com si daca nu ati gasit nimic si totul este curat, instalati MALWAREBITES-ANTIMALWARE aceea aplicatie va protejeaza de orice amenintare pe calculatorul dvs. si scanati tot si il trimite in carantinare pe suspectii si il puteti sterge din computer! www.https://www.malwarebytes.com/mwb-download

| Nirvanaaa a răspuns:

Pare a fi virusat calculatorul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă o scanare completă cu Malwarebytes Anti-malware.

| Sekim a răspuns:

Ai un fel de "virus" pe browser care e facut pentru reclama fortata. Incearca cu alt browser si vezi daca pe altul face la fel.

| Stefan197822 a răspuns:

Este probabil sa ai un virus.