Sa nu-i raspunda deloc si sa-i dea block, ca sunt jigodii care vor sa-i afle datele personale.
Loo, nici ca nu se gandeasca sa isi dea datele pe link uri si aplicatii suspecte
N-o să-ți ceară nimeni vreodată datele pe o astfel de aplicație și mai ales în așa manieră, fake 100000%
ce ai putea păți, logic luând-o, pe o aplicație de genu decât să-ți închidă contul?
Ea i-a dat lui raport pentru scam sau frauda si i-a blocat lui contul(gen utilizatorii blocati)
Ea a ramas cu contul activ, iar el blocat.
"El" isi va putea face alta inregistrare, cu alt nume.
Pe asemenea site-uri de dating NIMENI nu-si da datele adevarate.
Eu ii dadeam niste date cu totul false, sa ma caute personal in partea cealalta a lumii...
Ce sa pateasca? Asta e doar un troller sau poate ceva mai grav... Pe retelele astea sunt toti dubiosii, daca ar fi sa fie cineva de la site nu i ar trimite mesaj in privat ca toti utilizatorii, probabil ca ar primii pe email
E un băiat cu care a vorbit ieri și azi a scris că lucrează acolo
Nici sa nu se gandeasca sa raspunda, indiferent ce i-ar spune ala. Eventual sa il raporteze la administratia site-ului
Nicio aplicatie serioasa nu cere date personale prin contact direct pentru ca stiu care sunt riscurile GDPR.
Nu e ca si cum ai fi la ghiseu si trebuie sa completezi un formular cu nume si prenume.
Ce ar putea sa pateasca, adica ce a facut incat sa pateasca ceva pe o aplicatie care probabil e gratuita?
A pus o poza acolo si acel tip a zis ca e falsa si ca el lucreaza la aplicatia sa verifice de conturi false ca a refuzat sa ii dea un selfie
Despre ce aplicatie de dating vorbim? Sunt curios cine procedeaza in felul asta. Am incercat o gramada de aplicatii si niciun operator real n-a interactionat vreodata cu mine pentru a verifica date personale.
Waplog cica, a dat raport acelui utilizator pentru spam sau fraudă și s-a blocat contul
E identic Tinder. Isi poate face alt cont, mare branza nu e.
Voiam sa stiu daca infornatia e reala sau falsa?
O metoda puerila de a atrage atentia sau poate mai rau pentru un posibil scam sau santaj!
Sfat: exista cred o optiune in site-ul ala sau aplicatie pentru ignore!
Sa o foloseasca cu incredere!