Probabil nu dar descarca un antivirus app si da un scan. Apple nu trimite niciodata asa ceva.
Am dat scan cu aplicația telefonului meu și nu imi apare vreun virus.
Mi-am dat seama prea târziu ca nu trimit asa ceva... Ma simt oribil ca am picat pentru chestia asta.
Atunci e ok. Stai chill, pe Facebook sunt oameni care distribuie postari de la profile false cu The Rock care promit bani daca comentezi cu initiala sau ziua de nastere
Email ul respectiv era fraudulos. Trebuie sterse toate datele care ti au ramas despre acel pdf. Si sa ștergi email ul primit.
Salut,
Într-adevăr, așa cum ți-ai dat și tu seama, acel email era unul fraudulos.
În general, email-urile sau reclamele care conțin informații exagerate despre câștiguri spectaculoase sau reduceri, sunt de cele mai multe ori de tip phishing (par a fi de la branduri mari, dar sunt copii facute pentru a-ți obține datele tale personale) sau conțin viruși. Este recomandat să nu accesăm astfel de mailuri sau reclame.
Dacă antivirusul din telefonul tău nu a identificat niciun virus și nu observi nicio modificare în funcționarea telefonului, cel mai probabil nu ai telefonul virusat.
În viitor îți recomandăm să verifici și să analizezi, înainte de a descărca orice tip de fișier, dacă într-adevăr mail-urile primite sunt trimise de surse sigure. Știm că pot părea foarte similare, dar cu atenție poți identifica că sunt false.