Verifica, cat spatiu liber ai pe partitia C:
Daca nu ai cel puin 10Gb liber, atunci trebuie sterse materialele care nu sunt strict necesare (filme, jocuri si alte programe instalate, dar befolosite, etc.)!
Dacă ai Windows 11 - ultima actualizare este de vină. Intră în setări la Windows Update și dezinstaleaza ultima actualizare.
Putin probabil.Merge ciudat incepand de marti sau miercuri.Pur si simplu nu stiu de ce. Facebook de exemplu nu ma pot uita pe el pentru ca grafica e aiurea.Ma lasa sa dau scrol cu mousul, dupa care nu ma mai lasa, aveam niste foto pe desktop dar ele nu se mai vad decat daca le deschid.Deci mi-am facut un car de nervi si nu stiu dupa cateva ore ce are de fapt.
Virus clar. Ai vreun antivirus pe el? Windows este cu licență?
In acest caz, ruleaza:
- o scanare antivirus (recomand Eset Online, de unica folosinta https://www.eset.com/......e-scanner/ )
- o verificare a discului (de la prompter) cu comanda "chkdsk c: /f"
(eventual verificare de la iconita partitiei C:, cu click dreapta pe ea.
Am Bitdefender, tocmai i-am dat scanare rapida si mai devreme scanare totala.Nimic.In fiecare zi de vineri ii dau scanare totala si imi scaneaza cam 2 milioane de fisiere.Niciodata nu mi-a gasit nimic
E cu licenta cred din moment ce s-a activat, nu? Acum imi arata din nou ca e activat.Mai devreme imi scria ca Windows e dezactivat.Nu mai inteleg nimic...